Таліон у нинішніх реаліях

• Автор теми Автор теми Захарка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 2K

Захарка

Читач
Дописи
9
Реакції
0
Бали
276
Захарка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Как себя ведут Талион плюс в нынешних реалиях? Как часто звонят родным и третьим лицам, идут ли на встречу, и через сколько ожидать звонков?

Как себя ведут Талион плюс в нынешних реалиях? Как часто звонят родным и третьим лицам, идут ли на встречу, и через сколько ожидать звонков?
Вони всі в бункері і ждуть покаи туди ракета постукає, так що реалії їх не хвилюють. Будуть дзвонити не зразу так потім, але як і всі будуть. Як мені тут казали : Не тіш себе марними надіями!

Вони всі в бункері і ждуть покаи туди ракета постукає, так що реалії їх не хвилюють. Будуть дзвонити не зразу так потім, але як і всі будуть. Як мені тут казали : Не тіш себе марними надіями!
Можливо хтось знає чи звертаються АФК(таліон) в суд?

Коллекторов и кредиторов мало волнуют реалии. У них все просто: "договор подписал - исполняй".
Когда я закрывал Талион, то у меня не хватило терпения, чтобы дождаться лояльного предложения. Но никого они и не трогали, кроме меня.

Таліон отдал АФК в тот же день как. Манивео отдал Таліону ?. По кругу пошла?
АФК пишут мне і маме смс. Сегодня прям прислали что "планують примусове стягнення і арешт моїх рахунків"
А вчора пропонували лояльні умови закриття в честь Дня Незалежності

Таліон отдал АФК в тот же день как. Манивео отдал Таліону ?. По кругу пошла?
АФК пишут мне і маме смс. Сегодня прям прислали что "планують примусове стягнення і арешт моїх рахунків"
А вчора пропонували лояльні умови закриття в честь Дня Незалежності
Мене лякає їхня тишина вже два тижні

Назад
Угорі