Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони всі в бункері і ждуть покаи туди ракета постукає, так що реалії їх не хвилюють. Будуть дзвонити не зразу так потім, але як і всі будуть. Як мені тут казали : Не тіш себе марними надіями!Как себя ведут Талион плюс в нынешних реалиях? Как часто звонят родным и третьим лицам, идут ли на встречу, и через сколько ожидать звонков?
Можливо хтось знає чи звертаються АФК(таліон) в суд?Вони всі в бункері і ждуть покаи туди ракета постукає, так що реалії їх не хвилюють. Будуть дзвонити не зразу так потім, але як і всі будуть. Як мені тут казали : Не тіш себе марними надіями!
Таліон плюс колись бігали, афк не помічено.Можливо хтось знає чи звертаються АФК(таліон) в суд?
Коллекторов и кредиторов мало волнуют реалии. У них все просто: "договор подписал - исполняй".Как себя ведут Талион плюс в нынешних реалиях? Как часто звонят родным и третьим лицам, идут ли на встречу, и через сколько ожидать звонков?
Когда я закрывал Талион, то у меня не хватило терпения, чтобы дождаться лояльного предложения. Но никого они и не трогали, кроме меня.Как себя ведут Талион плюс в нынешних реалиях? Как часто звонят родным и третьим лицам, идут ли на встречу, и через сколько ожидать звонков?
Я ще це не можу знати, я ще в підготовчій групі дитячого садочка)Можливо хтось знає чи звертаються АФК(таліон) в суд?
Мене лякає їхня тишина вже два тижніТаліон отдал АФК в тот же день как. Манивео отдал Таліону ?. По кругу пошла?
АФК пишут мне і маме смс. Сегодня прям прислали что "планують примусове стягнення і арешт моїх рахунків"
А вчора пропонували лояльні умови закриття в честь Дня Незалежності
То саме мене також лякає . Пропонували знижку на день незалежностіМене лякає їхня тишина вже два тижні
Вам вже ніби давно пора переляки відкинути.То саме мене також лякає .
[POSTS=3000]Вона ж юрист,не може собі такого дозволити[/POSTS]Вам вже ніби давно пора переляки відкинути.
[POSTS=3000]Тихенько !))) Бо назбираємо тут цілу команду зориків ))))[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Така ж ситуацияТо саме мене також лякає . Пропонували знижку на день незалежності