Таліон приїздить за адресою?

• Автор теми Автор теми Екатерин
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 2K

Екатерин

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
16
Бали
8
Екатерин не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Выбирайте правильно раздел для размещения темы
Таліон приїздить за адресою прописки? Передали таліон а у листі адреса офісу неподалік від місця прописки. Думаю є в них у практиці приїзд до дому?

Чому заборонено? Я не думаю, що вони прийдуть чисто через страх за своє здоров’я ? але хіба це заборонено?
Стаття 25. Вимоги щодо взаємодії із споживачами та іншими особами при врегулюванні простроченої заборгованості (вимоги щодо етичної поведінки)
1) безпосередньої взаємодії (телефонні та відеопереговори, особисті зустрічі). Проведення особистих зустрічей можливе виключно з 9 до 19 години, за умови що особа, з якою здійснюється взаємодія, не заперечує проти проведення з нею зустрічі та попередньо надала згоду на особисту зустріч під час телефонної розмови або окрему письмову згоду на це. Місце і час зустрічі підлягають обов’язковому попередньому узгодженню;

Я вважаю що ніхто з боржників на такі зустрічі не буде погоджуватись)

Чому заборонено? Я не думаю, що вони прийдуть чисто через страх за своє здоров’я ? але хіба це заборонено?
здається,по антиколекторському закону зустріч можлива, але на нейтральній території,узгодженій з позичальником . додому приїзд заборонений.

здається,по антиколекторському закону зустріч можлива, але на нейтральній території,узгодженій з позичальником . додому приїзд заборонений.
Якщо вийде зустрітися з цими примарами, то це буде 9 чудо світу.

Не ну АФК превзошел все шараги ....)
Впутывая военкомат )))это касается меня . Извините)

Назад
Угорі