Таліон Таліон плюс подали до суду. Потрібен адвокат

• Автор теми Автор теми Volodymyrovy4
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 3K
Мені пів року назад прислали тільки на мейл позовну заяву - чорті шо а не заява, я почитав посміявся і через тиждень запропонували за пів тіла.
Добрий день.
Як довго будуть пропонувати півтіла.
Днів 10 то хоч почекають?
Треба зібрати немалу суму.

Добрий день.
Як довго будуть пропонувати півтіла.
Днів 10 то хоч почекають?
Треба зібрати немалу суму.
вони зараз в суди стали ходити, то хз чи взагалі запропонують. Мені місяць дак точно пропонували

вони зараз в суди стали ходити, то хз чи взагалі запропонують. Мені місяць дак точно пропонували
Мені запропонували півтіла,тоді нехай чекають,бо гроші будуть в кінці місяця.

по манивео подали в суд, по лимону предложили пол тела ))))

Мне пол тела предложили, срок до конца недели. Хз ещё раз предложат или в суд пойдут.
Большая сумма?
Просто 50% от тела кредита - это вообще шикарное предложение.

по манивео подали в суд, по лимону предложили пол тела ))))
Тогда вот тема для вас)

Большая сумма?
Просто 50% от тела кредита - это вообще шикарное предложение.

Тогда вот тема для вас)
ну сейчас юрист уже занимается судовым процессом, а я думаю пол тела им отдавать или нет ахахахах)

Далі мені на роздуми тиждень,а тоді кажуть,що підуть до суду)
Вітаю. Через який термін Таліон по манівео почав пропонувати адекватні пропозиції? І яким шляхом - смс/пошта?
Яке у вас тіло було?

Апдейт по Таліону. Пройшло пів року як подали до суду. Жодного засідання не було. Переноситься з невідомих причин. Останні внесення, то була заява від таліону, щоб проводили розгляд без представника позивача😒
Цікаво що це значить?

Апдейт по Таліону. Пройшло пів року як подали до суду. Жодного засідання не було. Переноситься з невідомих причин. Останні внесення, то була заява від таліону, щоб проводили розгляд без представника позивача😒
Цікаво що це значить?
не знаю, в моєму суді швиденько приймають рішення на відібись, з першого разу

не знаю, в моєму суді швиденько приймають рішення на відібись, з першого разу
А мені подобається таке. Просто ЄАПБ також подали до суду, ще в 07 місяці, але по цей день навіть не було зареєстровано жодної дати слухання😂😂😂

Вони писали навіть бумагу, щось типу надання інформації по справі, типу як іде, то мій суд проігнорив😂😂😂

Доброго дня! Таліон у когось передав справу до "АДВОКАТСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ "ЛІГА ЮРИДИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ІННОВАЦІЙ". Прислали повідомлення про досудову вимогу. Це вже подають до суду?
Дякую!
Скажіть будь ласка , також прийшов лист що тепер справою займається це адвокатське обʼєднання, вони одразу до суду йдуть, чи як?

Апдейт по таліону. Програв суд першої інстанції, суд задовільнив всі хотєлки, захищався, але маємо те що маємо, контора серйозна, надали купу доказів. Будемо йти на апеляцію, бо сума космічна🤪

Назад
Угорі