ТаЛіон плюс і заява до кіберів

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 4K
Друзі, вже з вересня місяця борюсь з МФО, деякі пропали взагалі, бо тіла там було до 2000, деякі ігнорю. Ігнорив Манівео, але вони продали ТАЛІОНУ, успішно ігнорив і їх, але, вони десь знайшли телефон доброго друга мого батька і його сина, тепер як і мені шлють смс і їм, одного разу навіть дзвонили до батькового друга, я сказав, що це розвод і їх можна слати в дупу, тиждень тиші, сьогодні знову була розсилка, питання, чи допоможе кібер поліція, і що від тих дибіл її чекати?) тіло 6500 грн, хочуть 10000
+380972467533
Патіюк Віталій - власник гівнофірми Талион.
Пропоную понаярювати всім кого закуйобили його д*біли.

Вкладення

• Screenshot_20201201_195958_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20201201_195958_com.android.chrome.webp
    59 Кб · Перегляди: 95
Вікторія Валеріївна Дубова ... :yes2: ;)
А ваш Віталік : то є маріонетка
Це вам заважає позай...ти людину підлеглі якого псують вам життя(якщо псують) Є мож номер Дубової-давайте)
Можна організувати флешмоб з обдзвонили,можливо навіть і сусідів і рідних,крч по їхній схемі...клин клином як кажуть

Це вам заважає позай...ти людину підлеглі якого псують вам життя(якщо псують) Є мож номер Дубової-давайте)
Можна організувати флешмоб з обдзвонили,можливо навіть і сусідів і рідних,крч по їхній схемі...клин клином як кажуть
На разі мені абсолютно ніхто не заважає ...
Можна організувати флешмоб
В мене є рупор і ще один акамулятор до нього ( заряджений ) - можу позичити.

В чому сенс вашого повідомлення про рупор?

Запропонував вам коли будете йти на флешмоб
Ви мабуть родич цього кoндoмa? Чи на форумі раніше вже скидали його номер?не псуюють вам?, впевнений ,що є люди з іншим досвідом спілкування з цими пeдuкaми і відповідно не проти подякувати керівнику гівнофірми за такий досвід) Сарказм ваш не зрозумілий

Ви мабуть родич цього кoндoмa? Чи на форумі раніше вже скидали його номер?
Ні на перше і ні на друге ... і катигорично не раджу вам розмовляти зі мною в такому тоні... застерігаю ...

Ви мабуть родич цього кoндoмa? Чи на форумі раніше вже скидали його номер?не псуюють вам?, впевнений ,що є люди з іншим досвідом спілкування з цими пeдuкaми і відповідно не проти подякувати керівнику гівнофірми за такий досвід) Сарказм ваш не зрозумілий
Вы действительно думаете что найдёте в интернете их реальный номер и адрес?)
Они не вчера родились)

Вы действительно думаете что найдёте в интернете их реальный номер и адрес?)
Они не вчера родились)
Особисто в цього чopтa я вже в чорному списку +8 сім карт придбаних ,при першій культурній та зваженій розмові чоловік сам представився )
Навзаєм ... Тільки не хами будь ласка
Не мав на меті вам нахамити чи образити,але ваша реакціая насторожує,тому вирішив уточнити

+380972467533
Патіюк Віталій - власник гівнофірми Талион.
Пропоную понаярювати всім кого закуйобили його дібіли.

+1 номер к тем, на которые можно и нужно ставить переадресацию звонков от каловой массы

Olegovna, добрий день. Поділіться,будь ласка, зразком звернення на урядову лінію. Дякую.

Назад
Угорі