Таліон+ хочуть домовитися

• Автор теми Автор теми Lera
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lera

Читач
Дописи
13
Реакції
0
Бали
1
Lera не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня...В мене така історія мфо18 прстрочки біля двох місяців .Хочу отримати пораду манівео продали таліон+ согодні зранку прийшло смс нових реквізитів для оплати,а ввечері позвони якись пан представився працівником таліон поговорили нормально я сказала що багато переплатила (із 8 тіла пролонгувала на 9 а хочуть 26)і більше тіла їм не оплачу сказав завтра зателефонувати і домовимся на тіло.Прошу поради як мені бути коштів пока немає

Доброго дня...В мене така історія мфо18 прстрочки біля двох місяців .Хочу отримати пораду манівео продали таліон+ согодні зранку прийшло смс нових реквізитів для оплати,а ввечері позвони якись пан представився працівником таліон поговорили нормально я сказала що багато переплатила (із 8 тіла пролонгувала на 9 а хочуть 26)і більше тіла їм не оплачу сказав завтра зателефонувати і домовимся на тіло.Прошу поради як мені бути коштів пока немає
зачем вы договаривались если у вас нет денег?просите частями отдавать им

Рано чёт они вас продали, у меня пол года просрочки с 15 к, не продали ещё.

через 4 мес продали, номер отключил.. периодически включаю нечего нету ни смс ни звонков, странно даже как то

Рано чёт они вас продали, у меня пол года просрочки с 15 к, не продали ещё.
Я і сама не розумію сьогодні позвонив сам я стояла на своєму що не буду платити .він каже що тіло всеодно маю заплатити і запропонував списати відсотки натікали 26 700 із тіла 7570.прислали гарантійний лист від таліон+ що при оплаті тіла відсотки спишуть але мене щось насторожує спочатку пропонував оплачувати на реквізити манівео а після моїх чому якщо продали прислав реквізити таліон можливо обманюють що продали я не знаю чи варто ризикувати підкажіть чи можна ще почекати?

Я і сама не розумію сьогодні позвонив сам я стояла на своєму що не буду платити .він каже що тіло всеодно маю заплатити і запропонував списати відсотки натікали 26 700 із тіла 7570.прислали гарантійний лист від таліон+ що при оплаті тіла відсотки спишуть але мене щось насторожує спочатку пропонував оплачувати на реквізити манівео а після моїх чому якщо продали прислав реквізити таліон можливо обманюють що продали я не знаю чи варто ризикувати підкажіть чи можна ще почекати?

Так у вас же всеодно немає чим платити.Головне не кажіть що заплатите,якщо заплатити не в змозі.

Так у вас же всеодно немає чим платити.Головне не кажіть що заплатите,якщо заплатити не в змозі.
Я вже думала десь позичати але де?вже винна багатьом ви думаєте можна тягнути і що йому говорити здається Александр Сергеев

Я вже думала десь позичати але де?вже винна багатьом ви думаєте можна тягнути і що йому говорити здається Александр Сергеев

Ну так і говорити .Але треба знати точну дату коли будуть гроші.Можна взагалі послати далеко і надовго ,бо у коллекторов законних прав на ваш борг де меньше ніж в МФО.

У меня 35 к натикало у енотов, просрочка под года приблизительно, талион +не продали ещё, в кабинете только висит погасите долг, чтобы избежать суда, в принципе платить я ничего не буду, пролонгациями с моего тела в 15 оплатила 22 уже. И договариваться с ними, я ни о чем не собираюсь, как не странно они даже ничего и не предлагали мне, кроме как прислали на ДР скидку на новый кредит и все.

Доброго дня...В мене така історія мфо18 прстрочки біля двох місяців .Хочу отримати пораду манівео продали таліон+ согодні зранку прийшло смс нових реквізитів для оплати,а ввечері позвони якись пан представився працівником таліон поговорили нормально я сказала що багато переплатила (із 8 тіла пролонгувала на 9 а хочуть 26)і більше тіла їм не оплачу сказав завтра зателефонувати і домовимся на тіло.Прошу поради як мені бути коштів пока немаНе плачу и не собираюсь,были пролонгации в манивео.Долг продали а Талиону я ничего не должна.
О чем договариваться?Вы что у Талиона что то брали?Ну а манивео вы отдали сполна,вам что нравится деньги дарить.

Мое мнение, пусть идут лесом ... Талион максимум пару месяцев держит, потом передают дальше кому то. И так пока 3 года наверное не пройдет :D у меня еноты 27к то ли 29к хотят, просрочка с сентября 18го, был талион, потом еадр. Позванивают изредка, интересуются не хочу ли я заплатить - говорю нет, пропадают на 1-2 недельки. Так и живём :D

можете написать как ведет себя манивео при просрочке?

можете написать как ведет себя манивео при просрочке?
1 раз в неделю смс было. никому не звонили, даже контактным. потом продали талиону. тем первые два дня наехали, а как поняли, что платить не буду - пропали

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі