Таліон і довідка про закриття кредиту

• Автор теми Автор теми Ksenija
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K
т.е. кредит был в просрочке, но пролонгаций на 17к и они после обращения в нацком закрыли его?
Кредит був у прострочці з грудня....пролонгаціями і пробувала по реструктуризації закрити,але не змогла заплатила їм 17 тис....я написала у нацком десь вкінці січня....сьогодні отримала таке повідомлення....
QUOTE="Ksenija, post: 669690, member: 9811"]
Так ....17000 заплатила їм.....а писала я на манівео...
Нормально так заплатили. Вони Вам винні, а не Ви їм. Я Вас вітаю! Мені з Нацкомом не щастить. На Манівео два раза писала. Перший раз була відповідь, щоб надала докази, бо нічого не прикріплювала, а другий раз знову ж те саме, бо надала лише договори та скрін частини оплат з кабінету. У мене з 15000 тіла нарахували майже 28000, при тому що віддала їм біля 30000 і продали Таліону. Ті просили тіло.
[/QUOTE]
Я й не очікувала...буду ще писати,може знову повезе...

нормальный у них аппетит, ниче не скажешь...
Да. Я Таліону казала, що віддала Манівео майже 30000, а вони мені відповіли, що знають і тому пропонують заплатити тіло. Виходить, що з тіла 15000, усього хочуть майже 60000. Харі в них не тріснуть?!
Кредит був у прострочці з грудня....пролонгаціями і пробувала по реструктуризації закрити,але не змогла заплатила їм 17 тис....я написала у нацком десь вкінці січня....сьогодні отримала таке повідомлення....

Нормально так заплатили. Вони Вам винні, а не Ви їм. Я Вас вітаю! Мені з Нацкомом не щастить. На Манівео два раза писала. Перший раз була відповідь, щоб надала докази, бо нічого не прикріплювала, а другий раз знову ж те саме, бо надала лише договори та скрін частини оплат з кабінету. У мене з 15000 тіла нарахували майже 28000, при тому що віддала їм біля 30000 і продали Таліону. Ті просили тіло.
Я й не очікувала...буду ще писати,може знову повезе...
[/QUOTE]
Я теж писатиму до тих пір, поки буде позитивний результат. Просто сидіти, склавши руки, не збираюся.

Меня талион запарил, наяривают и мне и друзьям, я с ними договорилась, д*pa с 7000 на 13860.заплатила только 860 и поняла что д*pa!!! Дали месяц подумать, и теперь терор по полной
Но я не унываю, и морожусь дальше

Назад
Угорі