Таліон.... ФК "ЕЙС"... Подали в суд....

• Автор теми Автор теми Hikavera
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 669

Hikavera

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
1
Бали
2560
Hikavera не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!
Моя історія з Манівео триває більше ніж 3 роки. Були обставини в житті, довелось взяти кошти, та не вдалось повернути вчасно.
Тіло було 30000, виплачено різними платежами (що було помилкою), більше 17 тисяч, чеки зберегла.
Писала лист ще тоді їм, просила розбити залишок, і доплатити до тіла ,бо якраз тоді був початок карантину, не погодились....
За цей весь час була пропозиція два рази до 15000, але так як зараз зарплату сильно зменшили, зібрати суму не вдалось.
Тепер подали на мене в суд, якась компанія ФК ЕЙС викупила мій борг, я так розумію.
Суд знайшов помилку в розмірі судового збору, повернув їм на доопрацювання.
Суму хочуть 37000, одноразово в мене платити нічим.
Як бути далі? Підкажіть, будь ласка.
Маю кредит в звичайному банку, його доплачую, трошки більше півроку до кінця залишилось.
Дохід малесенький, бо одна з дитиною на даний момент.
Боюсь залишитись без коштів на існування ((((
Але як з ними далі бути, я не знаю....

Останнє редагування:
Доброго вечора!
Моя історія з Манівео триває більше ніж 3 роки. Були обставини в житті, довелось взяти кошти, та не вдалось повернути вчасно.
Тіло було 30000, виплачено різними платежами (що було помилкою), більше 17 тисяч, чеки зберегла.
Писала лист ще тоді їм, просила розбити залишок, і доплатити до тіла ,бо якраз тоді був початок карантину, не погодились....
За цей весь час була пропозиція до 15000, але так як зараз зарплату сильно зменшили, зібрати суму не вдалось.
позовну заяву та додатки до неї отримали?

позовну заяву та додатки до неї отримали?
Ще ні, побачила в Дії сьогодні, що призначено судове засідання, і прочитала в судовій владі.
По місцю реєстрації не проживаю, на фактичне місце проживання нічого не присилали.

Ще ні, побачила в Дії сьогодні, що призначено судове засідання, і прочитала в судовій владі.
По місцю реєстрації не проживаю, на фактичне місце проживання нічого не присилали.
реєструйтесь в електронному суді https://id.court.gov.ua/

можливо там будуть матеріали по справі.
якщо є, качайте та можете скинути мені на емеіл.
ознайомлюсь зі справою і поговоримо про перспективи, як залишити ЕЙСів з нічим

Щиро дякую! Зараз спробую

Щиро дякую! Зараз спробую
Зареєструвалась, є лише Ухвала по цивільній справі з рекомендаціями про виправлення через 10 днів, і повістка мені до суду. Можна адресу пошти, я відправлю Вам, чи це не те що потрібно?

Зареєструвалась, є лише Ухвала по цивільній справі з рекомендаціями про виправлення через 10 днів, і повістка мені до суду. Можна адресу пошти, я відправлю Вам, чи це не те що потрібно?

Є там картка вхідного документу? Її перегляньте.
Треба позовна заява та додатки до неї.

Мій емеіл [email protected]

Назад
Угорі