Таліон дістали. Хто як з ними домовлявся?

• Автор теми Автор теми Olegovna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 2K

Olegovna

Форумчанин
Дописи
358
Реакції
175
Бали
2625
Olegovna не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Допоможіть мені будь ласка з Таліоном. Я давно читаю форум. Знаю, що радять не домовлятися з ними першій ні про що. Але сил і нервів моїх вже немає. Вони мене вже так дістали. Писала на них і в кіберполіцію( і не раз), і в нбу. Трохи притихнуть, і знову. Просрочка в мене з кінця березня. В липні продали Таліону. І ці тварі тризвонять всім, кому можуть. Вони мене ДІСТАЛИ, як же я їх вже хочу закрити. Але вони мені cyku нічого не пропонують. З тіла 5000, хочуть 14000, пропонують списання, 9000. На таких умовах я їх закривати не хочу. За тіло / пів тіла, закрила б. Хто як з ними домовлявся? Чи таки терпіти це все далі? ?

Договорится не выйдет, пока сами не предложат. А платить их «выдумки» не советую. Людям сказать - мошенники, шлите их на йух.
Они будут задалбывать до тех пор, пока сами будут с ними разговаривать. Игнор и вдруг чего, отправка в пешее эротическое - самое лучшее лекарство)

Якщо хочете дочекатись нормальних умов - мусите їх ігнорувати. Поки ви спілкуєтесь , вони будуть тиснути.

Якщо хочете дочекатись нормальних умов - мусите їх ігнорувати. Поки ви спілкуєтесь , вони будуть тиснути.
Взагалі з ними ні разу не спілкувалася. За то воно дуже «общітєльні», і спілкуються з усіма

Скільки була просрочка як Вас продали? Тіла/пів тіла пропонували? Кому продали?
Просрочка з весни у манівео, влітку продали таліону, а ті восени Онлайн фінансу ... тепер у нас відкрито ВП та занесені у ЄРБ... Таліон нічого толковог о не пропонував, та і ми в режимі ❄❄❄,але своїми дзвінками і смс дістали ох як багато людей...

Всім привіт. Допоможіть мені будь ласка з Таліоном. Я давно читаю форум. Знаю, що радять не домовлятися з ними першій ні про що. Але сил і нервів моїх вже немає. Вони мене вже так дістали. Писала на них і в кіберполіцію( і не раз), і в нбу. Трохи притихнуть, і знову. Просрочка в мене з кінця березня. В липні продали Таліону. І ці тварі тризвонять всім, кому можуть. Вони мене ДІСТАЛИ, як же я їх вже хочу закрити. Але вони мені cyku нічого не пропонують. З тіла 5000, хочуть 14000, пропонують списання, 9000. На таких умовах я їх закривати не хочу. За тіло / пів тіла, закрила б. Хто як з ними домовлявся? Чи таки терпіти це все далі? ?
С ними не договариваются. Их посылают! Рада одобрила законопроект о новых требованиях к работе коллекторов

Просрочка з весни у манівео, влітку продали таліону, а ті восени Онлайн фінансу ... тепер у нас відкрито ВП та занесені у ЄРБ... Таліон нічого толковог о не пропонував, та і ми в режимі ❄❄❄,але своїми дзвінками і смс дістали ох як багато людей...
Все одно знести ВНН дешевше, або як мінімум надійнвше, ніж з ними домовлятися. Я після перших дзвінків почав ігнорити. А після того, що вони розказували іншим людям - ні копійки нікому. Буде напис або суд - краще заплочу адвокату, той ці гроші заробить.

Это паршивые, лживые мр*зи, после их обзвона и смс всем, ни тело ни половину тела без суда не увидят. Пускай хоть всю Украину на уши поставят, я у них ничего не брала!Их обзвоны как-то перетерплю!

Терпение, и еще раз терпение... И будет счастье

В моєму випадку було так, що після продажу маніками таліону, я повністю їх ігнорувала. Обдзвонили ті сволочі всіх і "плєнних і воєнних", якось з горем пополам перетерпіла розмови родичів і сусідів, але ні разу не спілкувалася з представниками таліону. Через деякий час запропонували за тіло закрити, а потім вже і за пів тіла! Але пішли вони далеко і надовго, не платила і не думала платити, бо пролонгаціями виплатила все, і навіть більше. Потім вони мене по-тихому онлайн кредиту спихнули. Ті мовчать..

Вот прочитала сегодня на форуме ответ НБУ- что вторжение в личную жизнь человека, его семьи и окружения- это нарушение Конституции Украины, угрозы и вымогателтство- ст.189. У меня вопрос- мы нарушаем гражданско- правовой договор, а эти кАнторы законы Украины и Конституцию, и за это им еще платить? Ну нет уж, увольте...

Ну нічого не зрозуміло...з тіла 5000 хочуть 14000...але списують 9000...
То це і є 5000,тіло....

Меня талион продал в сити финанс. В первый день покупки, сити финанс начал писать в вайбер. Что писали не знаю, удалил чат не глядя. Молчат теперь. Просрочка год 6 месяцев.

Самое интересное что документов у них нет - потому и задалбывают!
Лучше полный игнор им.
Они как дворняги полаят и успокоются!
Поверьте, с данными тварючками у меня личные счёты - но гадости мне перестали делать)

У меня тело 15 000 у Маников. Продали Талиону, я на связь не выходила месяц. Прислала чувиха в вайбер предложение за 7500 закрыть. Я согласилась, попросила неделю. Прислала гарантийку (на почту). Денег не появилось через неделю. Набрала её, сказала так и так, предложение ваше мне подходит, но денег нет) в общем говорю или реструктуризацию этой суммы сделайте или дайте времени ещё месяц хотя бы. Пробовала начинать пугать, скинула, написала в вайбер, если будет конструктивное предложение, а не пугалки- пишите. Через пару часов написала, что посовещалась со своими (членистоногими), может дать мне месяц ещё.
Я сказала ок, когда сумма будет на руках отпишусь, чтобы гарантийку сделала новую.
Пока так. Хз будут ли у меня эти деньги в течении месяца...посмотрим

Назад
Угорі