Таліон/АФК лякають відкриттям виконавчого провадження

• Автор теми Автор теми Sickk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 994

Sickk

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
21
Бали
283
Sickk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, сьогодні написали, що є "лояльна пропозиція", запропонував пів тіла їм прямо сьогодні по гарантійці, але не схотіли. Сказали, що поверну все що хочуть, і відкриють виконавче провадження. Так от, маю запитання, наче десь читав, що відкривати виконавчі провадження під час війни заборонено. Чи можуть вони його відкрити просто так, чи лише через програний суд, якщо не буду захищатися.?

Доброго дня, сьогодні написали, що є "лояльна пропозиція", запропонував пів тіла їм прямо сьогодні по гарантійці, але не схотіли. Сказали, що поверну все що хочуть, і відкриють виконавче провадження. Так от, маю запитання, наче десь читав, що відкривати виконавчі провадження під час війни заборонено. Чи можуть вони його відкрити просто так, чи лише через програний суд, якщо не буду захищатися.?
Только после суда, ИНН запрещены.

Зараз виконавче впровадження можливе лише після суду, ці смс - це стандартні лякалки від них.

Только после проигранного вами суда

Доброго вечора, підкажіть хто стикався, прийшло ось таке повідомлення, чи серйозно можуть щось зробити чи просто залякують?
IMG_20240624_181330.webp

Доброго вечора, підкажіть хто стикався, прийшло ось таке повідомлення, чи серйозно можуть щось зробити чи просто залякують?
IMG_20240624_181330.jpg
Маячня. Для відкриття провадження вони ще мають суд виграти,а це не так просто.
Видаліть і забудьте

IMG_20240624_181330.jpg
Спросите у него, он уже обновил данные в тцк?

А коли вони можуть до суду подати? Я це зможу якось дізнатись?
Раджу взяти за звичку хоча би раз на тиждень моніторити себе на Судова влада України
В полі "сторона по справі" вводите свої ПІБ і тисните пошук. При бажанні можете вибрати свій регіон і районний суд за адресою реєстрації
Про суди ніхто не попереджає

Дякую за пораду
Раджу взяти за звичку хоча би раз на тиждень моніторити себе на Судова влада України
В полі "сторона по справі" вводите свої ПІБ і тисните пошук. При бажанні можете вибрати свій регіон і районний суд за адресою реєстрації
Про суди ніхто не попереджає

Назад
Угорі