Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не вижу вашей подписи на этом так сказать договоре, да набора цифр и букв, что присылают в смс. Это не договор, а можно так сказать анкета. Я думаю что эта сделка ничтожна. И вернуть вы им в крайнем случае должны только то что брали, тело 4000 грн. С такой писулькой они в суд не сунуться однозначно. Их там просто порвут.Прошу юридично грамотних відгукнутись
Дякую гарно,тоді можна їм дзвонити як щось не влаштовує хай подають в суд?Не вижу вашей подписи на этом так сказать договоре, да набора цифр и букв, что присылают в смс. Это не договор, а можно так сказать анкета. Я думаю что эта сделка ничтожна. И вернуть вы им в крайнем случае должны только то что брали, тело 4000 грн. С такой писулькой они в суд не сунуться однозначно. Их там просто порвут.
Я взял у них 10000 и не парюсь по поводу них вообще. Ничтожная сделка сними это однозначно. А проценты считают на проссрочку как сумасшедшие.
А для чего вам звонить до них? Щоб вони зачепилися за цей дзвінок як за підтвердження, що ви їм винні? Най мастять собі голову! Моніторте себе на судовій владі та заглядайте у поштову скриньку. Коли вам принесуть повістку з суду, то ви, звичайно, підете. Проявлення ініціативи в данному випадку буде не на вашу користь.Дякую гарно,тоді можна їм дзвонити як щось не влаштовує хай подають в суд?
Вони просто телефонували,я сказав щоб вислали договір,так і зробили,потім перетелефонували і спитали чи отримав і ознайомився.сказав не заходив..але ж будуть знов телефонувати,а щоїм сказати як не впевнений чи договір не справжній?А для чего вам звонить до них? Щоб вони зачепилися за цей дзвінок як за підтвердження, що ви їм винні? Най мастять собі голову! Моніторте себе на судовій владі та заглядайте у поштову скриньку. Коли вам принесуть повістку з суду, то ви, звичайно, підете. Проявлення ініціативи в данному випадку буде не на вашу користь.
Пробачте, але я щось на спостерігаю вашого підпису на договорі. Там що, вирішили вам надати позику в односторонньому порядку? А можна я відкрию контору "Рога і копита" та й теж вам пришлю договір? Заплатите мені?Вони просто телефонували,я сказав щоб вислали договір,так і зробили,потім перетелефонували і спитали чи отримав і ознайомився.сказав не заходив..але ж будуть знов телефонувати,а щоїм сказати як не впевнений чи договір не справжній?

Дуже дякую за допомогу)Пробачте, але я щось на спостерігаю вашого підпису на договорі. Там що, вирішили вам надати позику в односторонньому порядку? А можна я відкрию контору "Рога і копита" та й теж вам пришлю договір? Заплатите мені?
Дочекайтеся дзвінка, скажіть, що вас такий договір не влаштовує.
Взагалі то вам мають прислати договір заказним листом і з мокрими печатками. Бо те, що я побачила, до сраки, вибачте.
Дуже дивно коли скачала видало номер файлу 1 (1). Топто в мене такий теж є? Що ваш договір робить в мене?Прошу юридично грамотних відгукнутись
Один то в мене,він редактований)Дуже дивно коли скачала видало номер файлу 1 (1). Топто в мене такий теж є? Що ваш договір робить в мене?
Це не обов'язково чийсь, просто при загрузці перейменували от і все!Дуже дивно коли скачала видало номер файлу 1 (1). Топто в мене такий теж є? Що ваш договір робить в мене?
печать точно не печать!Подскажите имеет ли такой договор с быстрозайм" юридическую силу?![]()
Спасибопечать точно не печать!
Здається мені що це взагалі не договірпечать точно не печать!