Такий договір прислав бистрозайм,він дійсний чи не має юр.сили?

• Автор теми Автор теми Колл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K
Прошу юридично грамотних відгукнутись
Не вижу вашей подписи на этом так сказать договоре, да набора цифр и букв, что присылают в смс. Это не договор, а можно так сказать анкета. Я думаю что эта сделка ничтожна. И вернуть вы им в крайнем случае должны только то что брали, тело 4000 грн. С такой писулькой они в суд не сунуться однозначно. Их там просто порвут.
Я взял у них 10000 и не парюсь по поводу них вообще. Ничтожная сделка сними это однозначно. А проценты считают на проссрочку как сумасшедшие.

Останнє редагування:
Не вижу вашей подписи на этом так сказать договоре, да набора цифр и букв, что присылают в смс. Это не договор, а можно так сказать анкета. Я думаю что эта сделка ничтожна. И вернуть вы им в крайнем случае должны только то что брали, тело 4000 грн. С такой писулькой они в суд не сунуться однозначно. Их там просто порвут.
Я взял у них 10000 и не парюсь по поводу них вообще. Ничтожная сделка сними это однозначно. А проценты считают на проссрочку как сумасшедшие.
Дякую гарно,тоді можна їм дзвонити як щось не влаштовує хай подають в суд?

Дякую гарно,тоді можна їм дзвонити як щось не влаштовує хай подають в суд?
А для чего вам звонить до них? Щоб вони зачепилися за цей дзвінок як за підтвердження, що ви їм винні? Най мастять собі голову! Моніторте себе на судовій владі та заглядайте у поштову скриньку. Коли вам принесуть повістку з суду, то ви, звичайно, підете. Проявлення ініціативи в данному випадку буде не на вашу користь.

А для чего вам звонить до них? Щоб вони зачепилися за цей дзвінок як за підтвердження, що ви їм винні? Най мастять собі голову! Моніторте себе на судовій владі та заглядайте у поштову скриньку. Коли вам принесуть повістку з суду, то ви, звичайно, підете. Проявлення ініціативи в данному випадку буде не на вашу користь.
Вони просто телефонували,я сказав щоб вислали договір,так і зробили,потім перетелефонували і спитали чи отримав і ознайомився.сказав не заходив..але ж будуть знов телефонувати,а щоїм сказати як не впевнений чи договір не справжній?

Вы публичный договор читали? У меня почти 2 года просрочки, а я только прочитала, что у них срок давности 10 лет!!!! Нонсенс!!!! Кстати, по реестру присуждают- тело+процент за месяц+пеня- тело кредита или чуть больше. Почитайте, у них статистика по ихним "договорам"

Вони просто телефонували,я сказав щоб вислали договір,так і зробили,потім перетелефонували і спитали чи отримав і ознайомився.сказав не заходив..але ж будуть знов телефонувати,а щоїм сказати як не впевнений чи договір не справжній?
Пробачте, але я щось на спостерігаю вашого підпису на договорі. Там що, вирішили вам надати позику в односторонньому порядку? А можна я відкрию контору "Рога і копита" та й теж вам пришлю договір? Заплатите мені?:pravila::rofl:
Дочекайтеся дзвінка, скажіть, що вас такий договір не влаштовує.
Взагалі то вам мають прислати договір заказним листом і з мокрими печатками. Бо те, що я побачила, до сраки, вибачте.

Пробачте, але я щось на спостерігаю вашого підпису на договорі. Там що, вирішили вам надати позику в односторонньому порядку? А можна я відкрию контору "Рога і копита" та й теж вам пришлю договір? Заплатите мені?:pravila::rofl:
Дочекайтеся дзвінка, скажіть, що вас такий договір не влаштовує.
Взагалі то вам мають прислати договір заказним листом і з мокрими печатками. Бо те, що я побачила, до сраки, вибачте.
Дуже дякую за допомогу)

Дуже дивно коли скачала видало номер файлу 1 (1). Топто в мене такий теж є? Що ваш договір робить в мене?
Це не обов'язково чийсь, просто при загрузці перейменували от і все!

Прикрепил свидетельство с сайта Быстрозайм, Тов Прості кредити. Та шарага что у Вас в договоре имеет другое название. Как понять кто из них кредитует?

Вкладення

• Screenshot_20191226-134851.webp
    Screenshot_20191226-134851.webp
    130.7 Кб · Перегляди: 53
Подскажите имеет ли такой договор с быстрозайм" юридическую силу?
IMG_20200121_193518_966.webp

Мне вообще Быстрозайм так и не прислали договор. Когда звонили спрашивала смогут ли они мне прислать договор заказным письмом, а они ответили что договор у меня на электронной почте ( но там только письмо с согласием выдать мне деньги и все)

Назад
Угорі