Також чувство нервное))

• Автор теми Автор теми Лариса1977
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 1K

Лариса1977

Форумчанин
Дописи
138
Реакції
114
Бали
5125
Лариса1977 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні вихідний у мене, і взагалі у нашому регіоні, цей день велике свято...
Але, коли побачила, що повз мій будинок, прогулюються якісь качки, чесно, псові пів палки ковбаси настругала, жеби під хвірткою сидів і матюкав.. Непрошених???

Ніц цікавого... Качки прікольні блін. Але пес оборону тримав, навіть і не гавкав. Політ фантазій мого мозку, його не зачепив... аж обідно ?
Post automatically merged:

Воздвиження хреста...

Чим бiльший качек ,тим сильнiше брямкае коли падае.

Мене історії з педикообраз ми трохи налякати, і я сьогодні побачивши людей навпроти будинку, себе накрутила, мама негорюй. У цьому очікуванні, що якісь прийдуть і нерви попортять, дуже мені важко чекати?, от і кидаюсь зараніє на качОк чи кАчок???

Лариса1977, зуб приймається!

azartdozor, а падає гарно і влучно.
Які ви недобрі ? я ж молочний зуб мудрості, а ви...

Останнє редагування:
Лариса1977, бросьте заниматься самопоеданием!
Или в жизни,мало хороших мыслей?собирайте,лучше их,хорошие.

Сьогодні вихідний у мене, і взагалі у нашому регіоні, цей день велике свято...
Але, коли побачила, що повз мій будинок, прогулюються якісь качки, чесно, псові пів палки ковбаси настругала, жеби під хвірткою сидів і матюкав.. Непрошених???
А у вас ще є? відсипте нам трохи !

А у вас ще є? відсипте нам трохи !
Блін, вибачейте що апетиту нагнала, але другу половину сама від нервів з'їла... навіть не помітила, що в якійсь оболонці, надіюсь перетравлю.. капець

Я не знаю, що це таке, але авторці посту раджу не звертати увагу на примари...
То день, коли Ніц робити важкого не можна у нашому регіоні... І тому від нема що робити, усяка фігня у голову лізе... Страшно мені, робота хоть від мфо відволікає...

Лариса1977, какой прицел?какой на автомате?
Улыбка,спасёт мир,тем более,Ваша!
Ото главное, без иронии, можна с ума сойти, а так у мене є конкретний пулемет із влазерним прицілом...)))

Дякую за розуміння, бо деколи дах конкретно заносить, чомусь самоіронія дає мені полегшення...така фігня?

Останнє редагування:
Назад
Угорі