Такого я не очікував!!

• Автор теми Автор теми Denis1708
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 686

Denis1708

Форумчанин
Дописи
154
Реакції
268
Бали
5225
Denis1708 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Бажаю здоров'я всім колегам афєрюгам. Короче, сидів я і вспоминав які мфо я кинув на бабки...В мене їх штук 20+ точно не пам' ятаю. Ну вобщем мені і пачку сірників в борг не дадуть. Просрочка 1.5 року +-.. Но суть в тому, захожу в кешбері, бачу по нулям.. Хм??. Роблю заявку на 900 грн і вуаля, погоджено.. Ну блін, гріх не взять... Купив пляшечку рому і благополучно з друганом афєрюгою випили, за тих хто дає!!! Терпіння всім, а новачкам розуму і холодної голови!!!!

Бажаю здоров'я всім колегам афєрюгам. Короче, сидів я і вспоминав які мфо я кинув на бабки...В мене їх штук 20+ точно не пам' ятаю. Ну вобщем мені і пачку сірників в борг не дадуть. Просрочка 1.5 року +-.. Но суть в тому, захожу в кешбері, бачу по нулям.. Хм??. Роблю заявку на 900 грн і вуаля, погоджено.. Ну блін, гріх не взять... Купив пляшечку рому і благополучно з друганом афєрюгою випили, за тих хто дає!!! Терпіння всім, а новачкам розуму і холодної голови!!!!
Сказать, что я в шоке, это ничего не сказать....

Бесплатная Реклама.?
Та ну, ні в'якому разі.. Іноді такі безголові як я питають, де б ще взяти. Мені то вже одни фіг на них.. Ні мене, ні рідню вони не дістануть. А новачкам я ж побажав розуму..

Больше не дали токо 900?

Та ну, ні в'якому разі.. Іноді такі безголові як я питають, де б ще взяти. Мені то вже одни фіг на них.. Ні мене, ні рідню вони не дістануть. А новачкам я ж побажав розуму..
Пощастило вам!?

Моя думка, не залазити, в кредити. А самому заробляти, ви про таке не думали?

Честно. Не очень верится.
Но, если это так, то искренне рада и вкусной попойки:beach:

Моя думка, не залазити, в кредити. А самому заробляти, ви про таке не думали?
Пряцюю, по 12 годин 6днів на тиждень.. Не легко, але пока так
Честно. Не очень верится.
Но, если это так, то искренне рада и вкусной попойки:beach:
Блін, от правда. Сам в шоці, з моїми історіями, то блін і рубля ніхто не дасть

Та від фонаря поставив 900..Більше не пробував. Ну і за це їм вдячний.. Тепер всьо, їх косяк..
Реклама, контори, яка людей вводить, в оману.

То є, ваші проблеми, нашчо, там де людям радять срати.

То є, ваші проблеми, нашчо, там де людям радять срати.

Назад
Угорі