Так быстро? Может ли такое быть?

• Автор теми Автор теми Аліна11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 2K

Аліна11

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
90
Бали
3625
Аліна11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Месяц просрочки и тут сегодня пришло такое:

Справу ****** передано в досудовий відділ! Готуємо документи для отримання виконавчого напису нотаріуса! Сплачуйте:

Справу ****** передано в досудовий відділ! Готуємо документи для отримання виконавчого напису нотаріуса! Сплачуйте: Онлайн кредит на Вашу карту ᐉ Милоан ᐉ до 15000 гривен на карту
Пугают все таким образом) слишком рано еще

Справу ****** передано в досудовий відділ! Готуємо документи для отримання виконавчого напису нотаріуса! Сплачуйте: Онлайн кредит на Вашу карту ᐉ Милоан ᐉ до 15000 гривен на карту
Вам же в прошлой вашей теме объясняли, что все эти сообщения - просто пугалки ?‍♀️

Останнє редагування модератором:
Вам же в прошлой вашей теме объясняли, что все эти сообщения - просто пугалки ?‍♀️
То были AlexЫ) А это вот сегодня прислали Miloan, та и по телефону постоянно угрожают нотариусом. Или это практически у всех такая тактика, как я понимаю...
Да у всіх була така ситуація.Ще й зразки повісток в суд будуть присилати.
Дякую, буду очікувати. Це саме вони шлють? Чи й інші МФО?

То были AlexЫ) А это вот сегодня прислали Miloan, та и по телефону постоянно угрожают нотариусом. Или это практически у всех такая тактика, как я понимаю...
да сейчас все угрожают этими нотариусами, мне тоже в 1й месяц уже писали такое... просрочка у меня 9 месяцев уже и тьфу- тьфу пока ничего нет

Да какая разница
Они все без исключения занимаются такой ерундой
Конторы все по одному принципу работают, выдохните и просто удаляйте эти сообщения

Да какая разница
Конторы все по одному принципу работают, выдохните и просто удаляйте эти сообщения
Спасибо Вам большое, с Вашими советами спокойнее становится на душе гораздо. То я любитель "понакручивать."

Інші.У вас поки мала просрочка,не варто так гостро реагувати. Зараз всі погрожують ВП бо більш нічого не можуть.Але і багато хто дійсно до цього вдається.Тож перевіряйте час від часу себе в реєстрі боржників.

Спасибо Вам большое, с Вашими советами спокойнее становится на душу гораздо. То я любитель "понакручивать."
Вам ещё такого понаписывают..и домой приедем, имущество опишем, кредит повесим на свата/брата/соседа ?
Будьте готовы и знайте - вся эта писанина не стоит ровным счётом ни-че-го
А уж тем более ваших нервов ?

Мені кредит плюс через тижлень грозилися зробить..а ці через місяць....але вже 7 пройшло.....ну поки не знаю

Да какая разница
Спасибо Вам большое, с Вашими советами спокойнее становится на душу гораздо. То я любитель "понакручивать.
Інші.У вас поки мала просрочка,не варто так гостро реагувати. Зараз всі погрожують ВП бо більш нічого не можуть.Але і багато хто дійсно до цього вдається.Тож перевіряйте час від часу себе в реєстрі боржників.
А вже починати перевіряти, чи може є приблизний час через який вони його ліплять? Просто якщо я в декретній відпустці, який їм сенс, вибачте, але що по закону від мене узяти, окрім дитячих...

Спасибо Вам большое, с Вашими советами спокойнее становится на душу гораздо. То я любитель "понакручивать.

А вже починати перевіряти, чи може є приблизний час через який вони його ліплять? Просто якщо я в декретній відпустці, який їм сенс, вибачте, але що по закону від мене узяти, окрім дитячих...
Їм все одно.Нічим не брезгують.Строки різні.В когось рік два і три і немає.А читала що і на півроку ліплять ВП.Тут не вгадаєш.

Пугалка обыкновенная)))

Они и не такое еще напишут, поэтому удаляйте не читая, чтоб себя не накручивать...

Скорее всего, вас могут посадить за мошенничество в особо крупных размерах.

Назад
Угорі