Ситуація на роботі

• Автор теми Автор теми Dark_magic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Dark_magic

✩ Premium ✩
Дописи
2912
Реакції
3010
Бали
5480
Dark_magic не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Маю прострочку в манівео. Дзвонили до рідних. Найшли ще колегу зі старої роботи. Я її номер ніде не давала. Кажуть що вона мій поручитель по кредиту. Сьогодні вона приходить до мене на роботу ( я працюю в банку), іде прямо до директора і розказує що я така-сяка взяла на неї кредит...потім мала розмову з директором, він не кричав, але був на стороні тої колеги. Боюся дуже що мене чекає. Не хочу втратити роботу, мені тут дуже подобається...страшно

Всім привіт. Маю прострочку в манівео. Дзвонили до рідних. Найшли ще колегу зі старої роботи. Я її номер ніде не давала. Кажуть що вона мій поручитель по кредиту. Сьогодні вона приходить до мене на роботу ( я працюю в банку), іде прямо до директора і розказує що я така-сяка взяла на неї кредит...потім мала розмову з директором, він не кричав, але був на стороні тої колеги. Боюся дуже що мене чекає. Не хочу втратити роботу, мені тут дуже подобається...страшно
поговоріть нормально з директором . тим паче у вас така робота що він може і порадити що робити

Извините, но она прибацанная..ну что ж за люди такие? А директор разве не понимает, что это бред???

Кому как не директору банка знать о методах работы МФО..... Странная реакция:dntknw:
так он и знает, боится наверное,что теперь и ему наяривать начнут и он прочувствует на своей шкуре все прелести ) кармы боится ?

Коллега блин у Вас конечно полный неадекват...сам был такой, моя коллега дала каллам номер телефона моей матери((

Я робив в колективі де було чоловік 70.Ну узнали що в мене якісь проблеми, кредити і тд.. Визвав директор-каже Ден, що там за лажа в тебе? Кажу - Сань ну є там косяки, знаю що всі шепчуця за спиною!! Він сміється... Каже-пошли нах їх всіх. Бережи себе і рішай проблеми. З роботи звільнився, бо вирішив все змінити в житті. Але колеги які є людьми, так і спілкуються зімною.

Mariana9720, тяжка ситуація? . Якщо Ви в банку працюєте,то не в курсі як працюють шараги ?❓ та й Ваш директор мав би це знати..

Назад
Угорі