Симоненко Олена Сергіївна

• Автор теми Автор теми Весела дівчина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Весела дівчина

Перевірений
Дописи
878
Реакції
1012
Бали
5310
Весела дівчина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ця дуринда влаштувала сьогодні цирк з дзвінками на роботу, управління освіти, ще обіцяє подзвонити до сусідів, родичів та батьків дітей, які ходять в мою групу, що я та мій керівник продаємо дітей на органи. Погрожує звільненням з роботи мене та мого керівника.

А от куда она ? Что за контора ? С какого номера звонила?

Ця дуринда влаштувала сьогодні цирк з дзвінками на роботу, управління освіти, ще обіцяє подзвонити до сусідів, родичів та батьків дітей, які ходять в мою групу, що я та мій керівник продаємо дітей на органи. Погрожує звільненням з роботи мене та мого керівника.
100% не настоящее имя, они всегда представляються под чужими именами, может быть что это имя вообще должника

Та я це розумію, але веде себе борзо, думає що управи на неї нема, я подзвонила на гарячу урядову лінію, мій керівник йде в поліцію писати заяву.
Post automatically merged:

А от куда она ? Что за контора ? С какого номера звонила?
Кредит365. 0672969141, та 0442244310

Та я це розумію, але веде себе борзо, думає що управи на неї нема, я подзвонила на гарячу урядову лінію, мій керівник йде в поліцію писати заяву.
Post automatically merged:

Кредит365. 0672969141, та 0442244310
Я писала на Урядову линию и в полицию на Кешберри почти месяц назад - ничего не изменилось. На работу звонят как и раньше.

А рейдернути весь бізнес не погрожує? ))))
Ця дрянь не знає таких слів, там розуму як у курки. Таке несла і про прививки дітям,які я роблю, і про обстеження перед продажою дітей на органи, і про те що діти, які зникли - це моя робота. Я - працюю по всій Україні, краду дітей, обстежую, роблю прививки, продаю на органи в Європу, а мій керівник мене прикриває.

Ця дрянь не знає таких слів, там розуму як у курки. Таке несла і про прививки дітям,які я роблю, і про обстеження перед продажою дітей на органи, і про те що діти, які зникли - це моя робота. Я - працюю по всій Україні, краду дітей, обстежую, роблю прививки, продаю на органи в Європу, а мій керівник мене прикриває.
Ну вот и хорошо что она такой бред несла...не один нормальный человек в такое не поверит. У меня недавно подобное было ,маме на работу какое то пьяное Ч*пуш*ло звонило ,так он начал ей вытирать что она с каким то Валерой каких то курей растила и что он приедет и всех их перебъет))) вмешалась служба безопасности и пообещала этому пьяному мудаку этих вымышленных курей ,в задний проход засунуть...вот теперь сидим гадаем что за куры и что за Валера )))и смешно и страшно.

Ага, що ще вона витворить завтра - побачу. Вже всі все знають, тепер точно нічого від мене не отримають. А хотіла скористатись реструкторизацією і закрити.

Аж завидки беруть, яке в людини фантазія. Продаєте органи по всій України, а кредит немаєте за що платити.

запишите с каких номеров звонили, сохраняйте записи разговоров. Потом они Вам могут пригодиться. При запросе в эту шарагу они дают отписки, мол, никто никому не звонил и вообще святые.

запишите с каких номеров звонили, сохраняйте записи разговоров. Потом они Вам могут пригодиться. При запросе в эту шарагу они дают отписки, мол, никто никому не звонил и вообще святые.
Мої розмови з ними записані, в управління дзвонили на стаціонарний.

Ви хочете сказати що Ваше оточення повiрить в цей витвiр хвороi фантазii?Якщо так,тодi лiкувати потрiбно всiх...

Ви хочете сказати що Ваше оточення повiрить в цей витвiр хвороi фантазii?Якщо так,тодi лiкувати потрiбно всiх...
Я впевнена що не повірить. Я всім повторюю: ніде нічого не брала, договорів не підписувала, кому докучають - йдіть в поліцію.

А мені вона подзвонила до односельчан і переказувала щеб заплатила і аудіозапис включала всим(((

Пусть те,кому звонят,пишут заявление в полицию.

Назад
Угорі