Bagirah
Форумчанин
- Дописи
- 630
- Реакції
- 525
- Бали
- 5255
Bagirah не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я згодна,досвід ну дуже корисний,можна багато висновків зробити,і не тільки погані.Ще можно зрозуміти хто з вашого оточення дійсно адекватні друзі чи родичі,а це не аби який досвід.Можна усе життя прожити і не знати хто є хто.Ні, це я для прикладу, в мене не 50 хоча сума велика) Чоловіка немає і мабудь не буде, мене моя стать не приваблює)
Не переймайтеся і забийте, на незнайомі дзвінки не відповідайте. Дзвінки від всяких аутистів на роботу чи батькам це вкрай неприємно але це найгірше що може статися, але не страшно. Якщо батьки чи друзі адекватні то зрозуміють.
Те що немає грошей - це не злочин, а те що ви прийняли погані фінансові рішення - ну буває, корисний досвід) Ніякий закон ви не порушили, тому спіть спокійно.
Не надо так страдать,поверьте все будет хорошо.Я по натуре паникер и все принимаю близко к сердцу,думала или с ума сойду или умру,ни есть ни спать не могла.А сейчас все,страх прошел.Если честно не знаю поймут родные и близкие меня или нет, очень радует что нашла форум вовремя буду знать как действовать дальше, иначе бы поехала мозгами. Спасибо успокоили
Останнє редагування: