СВС і бізнес позика

• Автор теми Автор теми Iren7777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 3K
свс сьогодні прислпли мені досудову вимогу про оплату боргу. і повідомили що мій кредит бцзнес позика підготувала до передачі в суд і якщо не буде оплати будуть автоматично передані виконавцям

свс сьогодні прислпли мені досудову вимогу про оплату боргу. і повідомили що мій кредит бцзнес позика підготувала до передачі в суд і якщо не буде оплати будуть автоматично передані виконавцям
1703616481759.webp

А мені дали 48 годин, а потім в біга.
І так п'ять років :hang2:

Це якийсь набір слів) якщо в суд подають - то вам про це не повідомляють. СВС - ніхто. Дзвонілки звичайні

На сайті мені порадили юриста.Я звернулася до нього і він мені допоміг.Навіть без моєї присутності,так як я знаходжуся закордоном.
У вас именно был с ними суд или надпись/судовый наказ сносили? Спасибо

Мне тоже очень интерестно, потому что, все наши юристы форумные отказываются браться(
У меня пока нет суда, но думаю в начале января подадут. И вот эта инфа,что никто не хочет иметь дело с БП, меня очень сильно расстраивает

У меня пока нет суда, но думаю в начале января подадут. И вот эта инфа,что никто не хочет иметь дело с БП, меня очень сильно расстраивает
Раніше це саме було з ЄАПБ... боялись, бо ті вигравали ледь не все, потім попустили їх.
Потім з касою те саме - "віувіу ойойой"... те саме - попускають
Ці не виключення будуть... просто юристи теж не боги, а фахівці які і здодобувають досвід та зміцнюють свій фах поступово, стикаючись з новими заманухами. Але думаю що з часом буде "вижу цель - не вижу препятствий".

Добрый день, форумчане! Мне в последнее время СВС присылает сообщения о том, что на каком-то там сайте активно продают недвижимость. Это они реально или страшилки?

Вкладення

• Screenshot_2024-02-19-16-58-47-959_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    Screenshot_2024-02-19-16-58-47-959_com.google.android.apps.messaging-edit.webp
    31.8 Кб · Перегляди: 51
Добрый день, форумчане! Мне в последнее время СВС присылает сообщения о том, что на каком-то там сайте активно продают недвижимость. Это они реально или страшилки?
На сетам и трусы продают

Назад
Угорі