⚖️ Свіженька перемога в суді з АТ «Універсал Банк». Відмовлено у задоволенні вимог трохи більше, ніж на 100000 грн.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 275

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
19119
Рішення
7
Реакції
36801
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, в вересні минулого року до мого клієнта звернулось АТ «Універсал Банк» з позовом про стягнення заборгованості за договором 2019 року у розмірі 98387,09 грн. плюс понесених судових витрат.
1779265939374.webp

Звісно ж було подано відзив на позовну заяву. І хоча Monobank надав суду власноруч підписану позичальником копію Анкети-заяви до Договору про надання банківських послуг, однак, яка прикрість, забув, що істотні умови щодо сплати процентів, комісій, пені та штрафів, а також строк повернення кредиту потрібно в ній прописувати та погоджувати з позичальником.
При цьому банк не соромився списувати проценти, штрафи/пені безпідставно збільшуючи заборгованість за тілом кредиту.

Шейм он ю, моно, поганий поганий котик)))

Тож, отримали очікуване рішення суду - відмовити у задоволенні позову АТ «Універсал Банк».
моно100_.webp

Вітаю клієнта з перемогою і дякую за довіру))))

а мене Моно забанив в своїх терміналах! :big_boss: ну отих з котами, що за пару років понатикували у всіх гастрономах. Свого часу Тарас ювелірно відбив їх хотєлку до мене на півсотні тисяч гривень, так вони тепер при спробі сплатити щось через отой термінал повідомляють, що операція ну ніяк не можлива..:dash1:

Зі мною взагалі не хоче мати справу моно банк, дивні. Я тільки написав скаргу, що не надали інфи в УБКІ про закриття кредиту, ну це давно було, дак ті потім одразу мене в чорний список кинули за своїж косяки, дивні

Назад
Угорі