Суспільно корисні роботи від служби зайнятості

• Автор теми Автор теми Натунька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 809

Натунька

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
26
Бали
2590
Натунька не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий вечір! Якщо від служби зайнятості направляють людину на суспільно корисні роботи на благоустрій. Людина оформляє короткостроковий договір, спочатку на один календарний місяць, потім через дві неділі- на 15 днів. Чи може виконавець подати на благоустрій на відрахування із заробітної плати, якщо договори короткострокові?

Добрий вечір! Якщо від служби зайнятості направляють людину на суспільно корисні роботи на благоустрій. Людина оформляє короткостроковий договір, спочатку на один календарний місяць, потім через дві неділі- на 15 днів. Чи може виконавець подати на благоустрій на відрахування із заробітної плати, якщо договори короткострокові?
Ви серйозно?))
Хотів би бачити очі працівників біржі праці якщо би гіпотетично такій папір прийшов :facepalm: :lol:

не здивуюсь якщо знайде цей рахунок (місце роботи) і подасть

Ви серйозно?))
Хотів би бачити очі працівників біржі праці якщо би гіпотетично такій папір прийшов :facepalm: :lol:
Мені здається,все можливо....І такий варіант теж може бути...Звісно,що стягувачі не будуть розбиратися на скільки і хто працевлаштований

Мені здається,все можливо....І такий варіант теж може бути...Звісно,що стягувачі не будуть розбиратися на скільки і хто працевлаштований
Я не про те.
Біржа пошле науй виконавця разом з його пісулькою.

Я не про те.
Біржа пошле науй виконавця разом з його пісулькою.
Та фіг його знає...Я не буду багатослівною,бо я не знаю.А чи мають вони право послать,якщо прийде постанова про стягнення?????

Та фіг його знає...Я не буду багатослівною,бо я не знаю.А чи мають вони право послать,якщо прийде постанова про стягнення?????
Вже колись було на форумі.
Не мають права. Це те саме щоб прислали на відрахування з дитячих.
Я не про картки де гроші втрачають своє цільове призначення, а про установу яка нараховує.
Ще не чув щоб відрахування відбувались з соціалки.

Вже колись було на форумі.
Не мають права. Це те саме щоб прислали на відрахування з дитячих.
Я не про картки де гроші втрачають своє цільове призначення, а про установу яка нараховує.
Ще не чув щоб відрахування відбувались з соціалки.
Я отримувала дитячі,то не вираховували.А от тільки офіційно влаштувалася,було відкрито вп,то 12 влаштувалася,а 15 виконавець подавала запити куди можна і ні,навіть думала в мене в банку бабло лежить.Ага....то я тимчасово звільнилася,до вівторка.Неофіційнійно,але вже є ухвала про зупинення вп і відправила виконавцю заяву.Тепер 27 чекаю суд на знесення напису.Так що винагороду вона не отримає,уви...????

Назад
Угорі