Супротив системі! Хочу щоб почули! Дочитайте до кінця!

• Автор теми Автор теми М_Н
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 58
  • Перегляди Перегляди 1K
Совершенно не спорю.
Вот сцепив зубы соглашаешься, хоть и понимаешь, что это п..ц...((
Дело в том, что коллекторы уходят в прошлое и будут иметь место кабальные договора, которые имеют юридическую силу, когда выкинуть симку и забить.. ер не поможет. Года 3 назад мфо и суд это было что то на иностранном. А сейчас решения закачаешься.

Типо я в других условиях живу. Но в чем виновата контора, которая начисляет процент, согласно договору.
Та не. Я ж не к тому...
Если глянуть на все это с другой стороны, то человек платит МФО за то, что он без проблем может получить желаемую сумму в том или ином размере. 5 минут и бабки на карте. За это приходится платить...
Или иди в банк, собирай миллион справок, в итоге тебе скажут "заявка отклонена" или "мы рассмотрели вашу заявку на кредит в размере 30000 гривен и на данный момент открываем кредитную линию на 2000 грн, со временем кредитный лимит будет увеличиваться ".

Но банки тоже сейчас дают под большие проценты...

Берешь чужие деньги. Отдаешь свои. Чем доступнее кредит, тем кабальнее условия.

Надмірне збагачення!
Кабальні відсотки!
Нерозуміння МФО, а може і підтримання владою такої тенденції у сфері мікрозаймів призводить до безкомпромісного мого рішення привернути увагу!

Взяв- віддай, віддай багато, бо підписав!
Взяв- відповідай, живи в стресі!
Взяв- погодився, то плати!
Як ні, то покажемо чи розкажемо, як ми можемо повести себе ( останні новини всі читали гадаю про викрадення дитини за борги батьків)
Поряд зі збагаченням інших, існуємо - ми- жебраки! Завдяки яким вони міліардери! Ми, які взяли, які не повернули, які з тих чи інших причин погодилися! Та все має бути справедливо!
Справедливо- це співмірність!
Справедливість - правильність!
Взяв- поверни, наче все вірно! Однак, беручи 5 000,00грг., а повернути 45 000,00грн.
Так - юрист, суд - рішення в твою користь!
Але весь цей час?
Кожен з нас відчув прес! поверни!!! - підписав!
Про твої борги дізнаються інші!
(маніпуляція та залякування!)
Впевнений, що читають кредитори, тому!
Не бійтесь їх!
Робіть супротив!
Боріться!
Зі всього того, що описав - прийняв рішення аби достукатися до влади, аби в такий час складний дали громадянам не лише вижити, а й жити! Жити у вільній, незалежній від московитих паразитів!
Та краще виживати без МФО
БО ТЕ, ЩО ПЛАТИМО ЇМ, МОГЛИ ПЛАТИТИ НА ПЕРЕДОВУ!

А люди, які не витримали, які здалися, які думали про суїцид (не привели доля до цього!)
... Багато тексту ( емоції переповнюють)
Підсумок!
Анонсую голодування на 10 днів проти кабальних відсотків мфо;
Проти прихованих комісій;
Проти здирництва народу!
З 15.03.2025
К сожалению, мир устроен немного сложнее и голодовкой своей вы систему не сломает (как это не печально). Навредить своему здоровью сможете, но система как стояла так и будет стоять... И не нужно оскорблять форумчан. Многие прошли через то, что сейчас проходите вы (и я в их числе). Как вы написали, у вас эмоции зашкаливают. Лучше принимать решения на холодную голову. Не нужно горячиться.
P S.На форуме есть кредиторы (точнее, звонари), но основная масса форумчан - как и вы, кто вляпался в это

И добаввлю от себя. Раз уже вляпался. Надо не заниматься поиском виноватых. А задать вопрос, прежде всего, себе, что я могу сделать, чтобы выйти из этой ситуации.

И добаввлю от себя. Раз уже вляпался. Надо не заниматься поиском виноватых. А задать вопрос, прежде всего, себе, что я могу сделать, чтобы выйти из этой ситуации.
Поддерживаю.
В данном случае можно провести анализ, сделать выводы и найти реальные пути решения.

Проти здирництва народу!
З 15.03.2025
Де ви будете висвітлювати свій протест? Придумали потужну інформаційну кампанію?

Не дякуйте!
Вислови...
Осудження мого поступку...
Правда тут одна!
Нас мають зі всіх сторін!
Незнаю чи достукатися можна, але 10 днів я заявляю !

Не дякуйте!
Вислови...
Осудження мого поступку...
Правда тут одна!
Нас мають зі всіх сторін!
Незнаю чи достукатися можна, але 10 днів я заявляю !
Дивіться, ви не знайшли підтримку і розуміння ТУТ. Як ви збираєтесь її знайти серед всієї громадськості? Всім все одно.
Завжди були люди, які ризикують заради ідеї. Тому читати моралі про шкоду здоров’ю не буду.
Але подумайте про піар і сильні аргументи. Та і що хочете, те робіть. В нас типу ж демократія

Проти здирництва народу!
З 15.03.2025
Назло мамі вуха відморожу, я так це бачу. Який сенс в вашому голодуванні?

Назад
Угорі