SuperGrosz

• Автор теми Автор теми Лудогорець
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 172

Лудогорець

Форумчанин
Дописи
89
Реакції
49
Бали
33
Лудогорець не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брав кредит в SuperGrosz (Польща). Не заплатив кілька рат, вони продали AIQLABS Do. z o.o.
Брав 5000 злотих, в вони вимагають тепер 14000
Хтось стикався з ними?

Брав кредит в SuperGrosz (Польща). Не заплатив кілька рат, вони продали AIQLABS Do. z o.o.
Хтось стикався з ними?
Ого, в Польше есть МФО. В большинстве стран Европы их нет. Там, где я живу, такое запрещено.

Хтось стикався з ними?
Ты в Украине взял, теперь за Польшу взялся. Это не по понятиям. Мы берем в Украине, не отдаём, а в Европе белые-пушистые. Эх ты (

Ого, в Польше есть МФО. В большинстве стран Европы их нет. Там, где я живу, такое запрещено.

Ты в Украине взял, теперь за Польшу взялся. Это не по понятиям. Мы берем в Украине, не отдаём, а в Европе белые-пушистые. Эх ты (
Я віддаю в Україні 😊
І тут віддаю, просто з 5 хочуть 14, це перебор

Хтось стикався з ними?
Щось дуже забагато, скільки рат пропустив? Маєш якісь документи про продаж/передачу?

Щось дуже забагато, скільки рат пропустив? Маєш якісь документи про продаж/передачу?
Десь дві рати.
Дали мені 5000 на картку, після оплати всіх пат там в сумі получалося 7500...
Але хочуть 14
Немає документів

Таки добрались уже и до них...

Видимо Польша, одна из немногих стран Европы где МФО еще не запрещенны.
Вот интересно в каких странах мира МФО больше всего.

мабуть в рф
screenshot_1-webp.176338

Так ніби той же мілоан і ко це польска контора з самого початку, потім вже на ринок україни зайшли
МФО в польші стартануло +- як і у нас

В РФ больше всего. И там фиг выпадешь на мороз и закроешь за тело. Там не такие сговорчивые. А вот в ЕС... I don't know.

В РФ больше всего. И там фиг выпадешь на мороз и закроешь за тело. Там не такие сговорчивые. А вот в ЕС... I don't know.
Еще оказываеться Идния.
А в РФ видимо специально в долговую яму население заганяют, чтобы на войну легче было завербовать и коллекторы там не такие лояльные, как у нас.

Вкладення

• Screenshot_20260308-120543_Chrome.webp
    Screenshot_20260308-120543_Chrome.webp
    153.8 Кб · Перегляди: 2
Еще оказываеться Идния.
А в РФ видимо специально в долговую яму население заганяют, чтобы на войну легче было завербовать и коллекторы там не такие лояльные, как у нас.
Колектори не лояльніше, проте процедура банкротства набагато простіша

Десь дві рати.
Дали мені 5000 на картку, після оплати всіх пат там в сумі получалося 7500...
Але хочуть 14
Немає документів
Спілкувався з представниками? Пояснювали що до чого? Чому така сума велика? Просто в Польщі трохи інша система нарахувань, навіть після перепродажі договору можуть нарахувати ну до 10%, і то не факт.

Спілкувався з представниками? Пояснювали що до чого? Чому така сума велика? Просто в Польщі трохи інша система нарахувань, навіть після перепродажі договору можуть нарахувати ну до 10%, і то не факт.
Написав їм на мейла

Назад
Угорі