Судитися чи сплачувати

• Автор теми Автор теми Bremud
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 789

Bremud

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
38
Бали
1825
Bremud не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім вечора , потрібна допомога юриста щодо ситуації з Сенс банком. Кредит картковий, значний час були сплати, але тіло кредитки в результаті не зменшувалось. За пів року до мобілізації не платив , ну і звісно по цей час не сплачував нічого. Борг виріс , але суми проплат в 2-2.5 рази більші за саме тіло кредиту. Ось і виникає питання сплачувати, чи можливо є сенс чекати суду і суд врахує переплати в рахунок тіла кредиту . Дякую.

Bremud, какое тело, что сейчас хотят?

Admin, конкретно не скажу за тіло , тому що сам незнаю . Спочатку був ліміт 2 000, потім 7000, потім 9000, а потім починало добавлятись . Відповідно зараз 44 тисячі хочуть . Але до прострочки сплачував ( приблизно 1.500 грн , з них 300 на погашення, приблизно 800 якесь розрахунково-касовий платіж , інше відсотки. Зараз поштою прислали інформаційний лист з вимогою сплатити, а потім на суд

Admin, 3 кредитки +- такі суми хочуть по кожній

Admin, Тільки початкові ліміти звісно були значно менші

Admin, конкретно не скажу за тіло , тому що сам незнаю . Спочатку був ліміт 2 000, потім 7000, потім 9000, а потім починало добавлятись . Відповідно зараз 44 тисячі хочуть . Але до прострочки сплачував ( приблизно 1.500 грн , з них 300 на погашення, приблизно 800 якесь розрахунково-касовий платіж , інше відсотки. Зараз поштою прислали інформаційний лист з вимогою сплатити, а потім на суд

Admin, 3 кредитки +- такі суми хочуть по кожній

Admin, Тільки початкові ліміти звісно були значно менші
ось цей, розрахунково-касовий платіж, є незаконним)))

Tarass, І всі його проплати через суд можливо вказати в рахунок повного погашення кредиту ?

Tarass, тоді дивіться , зараз вони поросять документи, що я діючий військовослужбовець, щоб списати нараховані відсотки за період служби. Я можу їм надати документи, вони спишуть відсотки, і після того чекати вже суду ?

Tarass, тоді дивіться , зараз вони поросять документи, що я діючий військовослужбовець, щоб списати нараховані відсотки за період служби. Я можу їм надати документи, вони спишуть відсотки, і після того чекати вже суду ?
я не певен, що якщо подадуть до суду, то подадуть без відсотків

Tarass, ну тут незрозуміло, що їм взбреде в голову , але мені сьогодні говорили, що надайте документи і протягом 60 днів усі відсотки з моменту призову спишуть

Назад
Угорі