Судовий збір по привату

• Автор теми Автор теми Oduvanchik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K

Oduvanchik

Читач
Дописи
15
Реакції
6
Бали
1760
Oduvanchik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Був суд з приватом. Присудили тіло і судовий збір. Прийшов лист з виконавчої а там вказана сума що суд присудив і за роботу виконавчої, а за судовий збір немає. Як його оплачувати? Дякую за відповідь

Був суд з приватом. Присудили тіло і судовий збір. Прийшов лист з виконавчої а там вказана сума що суд присудив і за роботу виконавчої, а за судовий збір немає. Як його оплачувати? Дякую за відповідь
Ви,незнали про суд?Чи,просто забили на нього?

Прівєти включають судовий збір в борг, в мене йшло окремим "штрафом" в 2к грн. Тому й не вимагають. All inclusive в Ваш борг

Ви,незнали про суд?Чи,просто забили на нього?
Перший раз не знала, вже дізналася коли на роботу з виконавчої лист прийшов. Подавала заяву про перегляд заочного рішення. Вдруге писала відзив
Прівєти включають судовий збір в борг, в мене йшло окремим "штрафом" в 2к грн. Тому й не вимагають. All inclusive в Ваш борг
Так справа в тому що там тільки сума яку присудили і %за роботу виконавчої

Перший раз не знала, вже дізналася коли на роботу з виконавчої лист прийшов. Подавала заяву про перегляд заочного рішення. Вдруге писала відзив
Останнім часом читаю і дізнаюся багато,коли люди,поки не побачать себе в реєстрах з Приват судом,потім отримують вже рішення не в свою користь.В мене суд в чоловіка зараз з ними,як би не юрист і неявка,було б ,теж саме.Хоча в нас ще все попереду.

Останнім часом читаю і дізнаюся багато,коли люди,поки не побачать себе в реєстрах з Приват судом,потім отримують вже рішення не в свою користь.В мене суд в чоловіка зараз з ними,як би не юрист і неявка,було б ,теж саме.Хоча в нас ще все попереду.
Удачі Вам)

Так справа в тому що там тільки сума яку присудили і %за роботу виконавчої
вони створили окремий рахунок в -2к , що дивним чином співпало з судовим збором.
Я не мав часу та бажання з ними судитись, то ж сплатив суму (вона була прийнятна для мене: тіло + невеликий відсоток) і "штраф".
У Вашому випадку потрібно переглянути рішення суду, можливо дійсно вони відмовили у відшкодуванні судового збору, а можливо привати вже його включили в борг і не вимагали

вони створили окремий рахунок в -2к , що дивним чином співпало з судовим збором.
Я не мав часу та бажання з ними судитись, то ж сплатив суму (вона була прийнятна для мене: тіло + невеликий відсоток) і "штраф".
У Вашому випадку потрібно переглянути рішення суду, можливо дійсно вони відмовили у відшкодуванні судового збору, а можливо привати вже його включили в борг і не вимагали
Переглянула рішення
#Стягнути з ОСОБА_1 , на користь Акціонерного товариства Комерційний банк «Приват Банк» (місцезнаходження юридичної особи: 01001, м. Київ, вул. Грушевського, буд.1 Д, код ЄДРПОУ 14360570 рах. № НОМЕР_7 (для погашення заборгованості та судових витрат), МФО № 305299 )
судові витрати в сумі 1044,52 грн.#

От не розумію як його оплатить​

Через сколько времени после суда, исполнитель прислал доки ?

20%від з.п. Так як у мене мінімалка то 1065грн
У меня с ними тоже был суд. Решение вступило, но от исполнителя еще ничего нет. Как мы сойдемся хз. Оф в декрете. Только выплата на ребёнка.

У меня с ними тоже был суд. Решение вступило, но от исполнителя еще ничего нет. Как мы сойдемся хз. Оф в декрете. Только выплата на ребёнка.
Вони арештовують всі рахунки. В мене немає в жодному банку рахунку, з.п отримую на руки. В мами теж був суд,теж чекаємо. Дзвонила до виконавця питала за зарплатний рахунок, сказав що всі навіть зарплатний арештовують. Поки на робуту не прийшов лист, Вона збирає гроші щоб відразу все заплатить.
Першого разу мені мабуть місяців через 4 аж прийшов лист

Подскажите как у вас сейчас дела?у меня тоже только выплаты на ребенка,приват пугает судом

Добрый день форумчани,не понял как создать тему и закрепить ее.
Вопрос заключается в следующем ,в 2019 набрал кредитов порядка 24 штук ,уже даже не помню где некоторые брал ,некоторые передали как я понял в коллекторские.
Зашёл в НБКИ просмотрел задолженностей на сумму 470 000 грн ну это я так понимаю с процентами и многие уже остановились.

Интерксует вопрос ,возможно ли узнать в каких агенствах брались кредиты и кому были переданы дела эти ,и возможно ли заплатить все по условиям ТЕЛО + ПЕНЯ . Ответьте знающие люди.

Лучше пишите в Лс

sbobet, прекратите пожалуйста ,писать один и тот же вопрос во Всех темах.
Изучите :Правила Форума
И обратите внимание на пункт 3.16!

Назад
Угорі