Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Подивимся*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Подивимся*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
То у вас не судовий наказ а судове рішення?Заблокували рахунки по виконавчому провадженні за рішенням суду, який був ще в 22 році а я навіть не знала ні за який суд. А провадження відкрито в серпні, я взагалі в шоці, при тому що скільки могла я кожного місяця платила, телефонували в лютому газ збут сказали платіть щоб не було суду а він був, мені навіть не сповістили нічого.
Так був, але нічого не знала майже рік, доки не заблокували рахунки.То у вас не судовий наказ а судове рішення?
Тобто це був суд?
Судовий наказТак був, але нічого не знала майже рік, доки не заблокували рахунки.
Тобто копію наказу і документи з суду ви не отримували?Так був, але нічого не знала майже рік, доки не заблокували рахунки.
Судовий наказ
Судовий наказ - це особлива форма рішення суду. Вона трохи інша від звичайного позовного.Судовий наказ
Мені заблокували рахунки, коли я почала розбиратися чому зареєструвалася в дії і побачила виконавче провадження. В судових справах в дії знайшла суд який був ше в 22 р. Виконавче відкрите за судовим наказом. Мене бентежить те що ніхто не повідомив за суд, все прошло без мого відома. Борг в Дніпропетровськгаз збут. А в чому різниця судового наказу і рішенням?Тобто копію наказу і документи з суду ви не отримували?
В електронному суді як я розумію ви не зареєстровані?
Судовий наказ - це особлива форма рішення суду. Вона трохи інша від звичайного позовного.
Якщо вас належним чином не повідомили про таке, вас тим самим позбавили законного права захистити себе.Мені заблокували рахунки, коли я почала розбиратися чому зареєструвалася в дії і побачила виконавче провадження. В судових справах в дії знайшла суд який був ше в 22 р. Виконавче відкрите за судовим наказом. Мене бентежить те що ніхто не повідомив за суд, все прошло без мого відома. Борг в Дніпропетровськгаз збут.
Судовий наказ - форма судових рішень, в яких саме рішення суд приймає на основі поданих документів позивачем не розглядаючи/розбираючись у самій суті спору.А в чому різниця судового наказу і рішенням?
Добре, дякую за інформацію)Якщо вас належним чином не повідомили про таке, вас тим самим позбавили законного права захистити себе.
Зверніться до юристів наших, вони допоможуть.
Судовий наказ - форма судових рішень, в яких саме рішення суд приймає на основі поданих документів позивачем не розглядаючи/розбираючись у самій суті спору.
Вам не в суд, а в водоканал з квитанцією.Прийшло сьогодні в дію судовий наказ за водопостачання. Борг був 1900 грн, сплачений повністю 25 жовтня. В наказі пише що потрібно оплатити суму боргу і судовий збір 71 грн. Підкажіть які мої дії далі , нести квитанцію в суд про оплату? І скільки в мене є часу щоб не відкрили провадження, я зараз не в тому місті де суд , буду в кінці тижня.
ДякуюВам не в суд, а в водоканал з квитанцією.
Дивний якийсь судовий збір. Мало бути 268-270грн... якась дурня.Прийшло сьогодні в дію судовий наказ за водопостачання. Борг був 1900 грн, сплачений повністю 25 жовтня. В наказі пише що потрібно оплатити суму боргу і судовий збір 71 грн. Підкажіть які мої дії далі , нести квитанцію в суд про оплату? І скільки в мене є часу щоб не відкрили провадження, я зараз не в тому місті де суд , буду в кінці тижня.
Пише 71.58 з кожного члена хто прописаний в квартирі. Реквізити ті що і на борг з водоканалу, то так має бути?Дивний якийсь судовий збір. Мало бути 268-270грн... якась дурня.
Збір прийдеться оплатити швидше за все.
Ні, судовий збір платиться державі. Рахунок має бути в копії наказу.Пише 71.58 з кожного члена хто прописаний в квартирі. Реквізити ті що і на борг з водоканалу, то так має бути?
Зверніться у водоканал. Вони можуть на протязі 10 днів відкликати виконавчий лист.Стягнути з ..., ..., ... в користь Комунального
підприємства «Стрийводоканал» (ЄДРПОУ 05432968, р/р UА
403052990000026000021009102 в АТ КБ «Приватбанк», МФО 325321) - сплачений
судовий збір в розмірі по 71,58 грн. (сімдесят одній гривні 58 копійок) з кожного.
В наказі пише що водоканалу платити судовий збір