представитель катюха? или иистец катюха?Там написані ініціали Катюха В.О
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
представитель катюха? или иистец катюха?Там написані ініціали Катюха В.О
А с суда не заказным приходит?я думала с суда просто заказным!сходить на почту, узнать не было ли документов каких то. и готовиться к суду
Нотариус в Житомире такой есть
[/QUOT
Це позивач
Даййте будь ласка ссилку де можна моніторити себе?
asvpweb.minjust.gov.ua
erb.minjust.gov.ua
Если вы не брали в долг у "частного инвестора", то не это просто однофамилец
Автоматизована система виконавчого провадження
asvpweb.minjust.gov.ua
Єдиний реєстр боржників
erb.minjust.gov.ua
Вибачте,не зрозуміла?Если вы не брали в долг у "частного инвестора", то не это просто однофамилец
У Катюхи в долг деньги брали?Вибачте,не зрозуміла?
Та ні,в різних МФО,просто в мене їх багатоУ Катюхи в долг деньги брали?
Тогда это не за вами. Это физ лицо требует долг, типа как по распискеТа ні,в різних МФО,просто в мене їх багато
Справа в тому що цеМари, А з чого ви взяли що це на вас відкрили ? Там взагалі то чоловік по стороні відповідача ...
А зрозуміла! Фух) а скажіть будь ласка взагалі якщо судовий позов відкритий то повістку вони ж повині прислати,? Чи не завждиТогда это не за вами. Это физ лицо требует долг, типа как по расписке
Должны прислать иск и повестку. Бывает что долго шлют либо теряют документы по почтеСправа в тому що це
А зрозуміла! Фух) а скажіть будь ласка взагалі якщо судовий позов відкритий то повістку вони ж повині прислати,? Чи не завжди
Дякую за вашу допомогу!Должны прислать иск и повестку. Бывает что долго шлют либо теряют документы по почте
Все. Параною можна отключать. Офф. ???Дякую за вашу допомогу!
Так? але знаете як страшно)Все. Параною можна отключать. Офф. ???
Знаю. ???.Так? але знаете як страшно)
Узнавайте подробности, я только что мониторила себя и нашла полную теску своей свекровиІніціали точні! А що може бути таке що і не по місцю приписки суд?
Справа в тому що співпадінь з моїми ініціалами понад 10Узнавайте подробности, я только что мониторила себя и нашла полную теску своей свекрови