⚖️ Судова справа з Пумб і співпраця з Сергієм Калініним.

• Автор теми Автор теми Дівчинка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 0
  • Перегляди Перегляди 43

Дівчинка

Форумчанин
Дописи
790
Реакції
1220
Бали
2010
Дівчинка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю усіх форумчан. Хочу поділитись досвідом. В грудні 2025 року ПУМБ подав позов, сума позову сягала 102 тис грн. Звичайно, нарахували %, обслуговування т.д. Звернулася до Сергія Калініна адвоката по судовому супроводу. Отримала чітку результативну відповідь, грунтовно, зрозумілу. Ми почали співпрацю. Сергій Калініна відповідав на всі мої запитання, можливо навіть дивні, бо ж хвилювання, багато незрозумілого мені звичайній людині.Все пояснював, про всі можливі варіанти справи, підтримка моральна колосальна! Подали відзив. Районний суд погодив усе повністю. Отримавши рішення, я відверто опустила руки, але...відповідь мого адвоката(дозволю так собі назвати) " однозначно апеляція!!!" Я зрозуміла, що треба далі рухатися! Сергій Костянтинович, ще додатково надав з власного досвіду схожі рішення в судах і моїй впевненості не було меж! Ми подали апеляцію. Сергій Костянтинович вчасно все опрацював, постійно на зв'язку мені все пояснював і знову ж підтримка моральна!!! І ось рішення- апеляція зменшила суму майже наполовину!!! Всі наші вимоги задовільнив!!! Вчора я отримала рішення суду, плюс повернення правничої допомоги за суд першої інстанції та апеляцію. Велика подяка, щиро, за роботу Сергію Костянтиновичу, за час виділений мені, увагу, супровід, турботу і підтримку! Вдячна, що розуміє, входить в положення, йде на зустріч у співпраці з клієнтом. Бажаю здоров'я міцного, і більше перемог Вам, Сергій, і Вашим клієнтам!

Назад
Угорі