Судова справа з АльФА(СЕНС)

• Автор теми Автор теми jimmm
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

jimmm

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
jimmm не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня
Маю загальну заборгованість по кредитній картці альфа 230 тис грн
з якої тіло 76 тищ, за договором від 09/01/18
все інше - списання процентів за користування кредтом, за овердрафт, розрахунково-касове обслуговування
Призначене судове засідання на 19 вересня, 00:00 (чому такий час? рішення буде прийняте заочно? + мене не повідомляли ані поштою, ані якимсь іншим чином, побачив судову справу в дії, відкрита 07.07.23, чи це законно?)
і чи можу я окаржити відсотки, або якусь частину суми боргу, адже частина з них нарахована в ковід?
Яка ймовірність, що судова справа завершиться відкриттям провадження і як цього можна уникнути?Адже матиму проблеми на роботі, якщо буде відкрито провадження і програна судова справа.
Чи є сенс готувати самостійно чи з юристами відзив до суду?
Чи не прострочений строк позовної давності за кредитом і чи можу я на це посилатися у суді?
Дякую за відповіді

Доброго дня
Маю загальну заборгованість по кредитній картці альфа 230 тис грн
з якої тіло 76 тищ, за договором від 09/01/18
все інше - списання процентів за користування кредтом, за овердрафт, розрахунково-касове обслуговування
Призначене судове засідання на 19 вересня, 00:00 (чому такий час? рішення буде прийняте заочно? + мене не повідомляли ані поштою, ані якимсь іншим чином, побачив судову справу в дії, відкрита 07.07.23, чи це законно?)
і чи можу я окаржити відсотки, або якусь частину суми боргу, адже частина з них нарахована в ковід?
Яка ймовірність, що судова справа завершиться відкриттям провадження і як цього можна уникнути?Адже матиму проблеми на роботі, якщо буде відкрито провадження і програна судова справа.
Чи є сенс готувати самостійно чи з юристами відзив до суду?
Чи не прострочений строк позовної давності за кредитом і чи можу я на це посилатися у суді?
Дякую за відповіді
Справа вже відкрита, раз призначено засідання.
Документи по справі отримали? Позовну заяву та додатки до неї?
щодо строку позовної давності..скорішь за все він не пройшов. У вас же договір був не на 1 день укладено?

Треба буде юридична допомога, пишіть по контактах в підпису.

Справа вже відкрита, раз призначено засідання.
Документи по справі отримали? Позовну заяву та додатки до неї?
щодо строку позовної давності..скорішь за все він не пройшов. У вас же договір був не на 1 день укладено?

Треба буде юридична допомога, пишіть по контактах в підпису.
Документи не отримував, в дії нема позовної заяви та додатків, лише номер судової справи, хто відкрив. суть спору, представник позивача і дата судового засідання, яке чомусь призначене на дивний час (00:00), я так роумію, заочно?
Ні, договір не на 1 день))
А чи є ймовірність з юридичною допомогою саме в моєму випадку оспорити частину суми та(або) уникнути відкриття виконавчого провадження? Треба дивитись документи? Дякую
Дякую!

Документи не отримував, в дії нема позовної заяви та додатків, лише номер судової справи, хто відкрив. суть спору, представник позивача і дата судового засідання, яке чомусь призначене на дивний час (00:00), я так роумію, заочно?
А чи є ймовірність з юридичною допомогою саме в моєму випадку оспорити частину суми та(або) уникнути відкриття виконавчого провадження? Треба дивитись документи? Дякую

Дякую!
Та то помічник судді *****..щось наплутав.
Щоб говорити про перспективи справи треба бачити документи.
Зареєструйтесь в електронному суді, можливо там будуть.

Дякую!
Доброго дня.
Поділіться будь ласка вашим досвідом. Чи відбувалось щось далі?
В мене така ж сама ситуація.

Назад
Угорі