Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
дивлячись що нараховувалиКолись нараховували))) принаймні кредит капітал
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
дивлячись що нараховувалиКолись нараховували))) принаймні кредит капітал
і шо, не сподобалось?
[POSTS=1000]Или часто нахрен посылали, вот психика и не выдержала))[/POSTS]ОффтопПлан був не виконаний мабуть
то есть , если не защищатся в суде , даже не появится на него , второго засндания не будет? сразу же будет решение в пользу ЕАПБ , я правильно понимаю? А если защищатся конкретно , хороший ли шанс сбить сумму в 2-3 , или
Скоріш за все при неявці приймуть заочне рішення на користь позивача. При грамотному захисті можна збити до тіла+% до просрочки,а в ідеалі не платити зовсімто есть , если не защищатся в суде , даже не появится на него , второго засндания не будет? сразу же будет решение в пользу ЕАПБ , я правильно понимаю? А если защищатся конкретно , хороший ли шанс сбить сумму в 2-3 раза?
Зараз дуже погана практика на користь боржника. Я заходила в реєстр судових справ,то там рішення і з відзивами і без відзивів більшість на користь єапб. На мене теж подали до суду,відзив відправила,тепер чекаю,що буде.Скоріш за все при неявці приймуть заочне рішення на користь позивача. При грамотному захисті можна збити до тіла+% до просрочки,а в ідеалі не платити зовсім
Я мав з ними два суди. Один позов задовольнили частково, в задоволенні другого відмовили повністюЗараз дуже погана практика на користь боржника. Я заходила в реєстр судових справ,то там рішення і з відзивами і без відзивів більшість на користь єапб. На мене теж подали до суду,відзив відправила,тепер чекаю,що буде.
То напевно було раніше,бо зараз з 10 рішень-одне чи два на користь боржника. Просто моніторю кожен день реєстр,сама на нервах. Плюс фінсфера подала до суду,засідання було 3 квітня,але в електронному суді результату ще немаЯ мав з ними два суди. Один позов задовольнили частково, в задоволенні другого відмовили повністю
Листопад минулого року і січень цьогоТо напевно було раніше,бо зараз з 10 рішень-одне чи два на користь боржника. Просто моніторю кожен день реєстр,сама на нервах. Плюс фінсфера подала до суду,засідання було 3 квітня,але в електронному суді результату ще нема
це і є + - реальна статистика .з 10 рішень-одне чи два на користь боржника.
То еще нормально. Когда читаешь из 100 - 99 заочных решений в сторону кредитора ... печаль (То напевно було раніше,бо зараз з 10 рішень-одне чи два на користь боржника. Просто моніторю кожен день реєстр,сама на нервах. Плюс фінсфера подала до суду,засідання було 3 квітня,але в електронному суді результату ще нема
так ніхто не захищається, за виключенням 1-2 із 10 . ще 1 - суддя пробує розібратись.Може просто багато хто не захищався, тому і така статистика
Не було.чи були такі випадки коли забирали житло?
Тільки теоретичноі чи можуть вони взагалі його забрати?
Буде висіти борг в ЄРБ хоч все життя.і що буде якщо не платити ВП?