Суд закінчився рішення передали виконавчі службі

• Автор теми Автор теми Lord2981
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 1K

Lord2981

Читач
Дописи
7
Реакції
2
Бали
278
Lord2981 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня. Відбувся в мене суд, суд виніс рішення зплатити 25к. тіла і 10к відсотки. Хотя до суда мені дзвонили примати і говорили що в мене заборгованісь 90к.Хотілось би почути вашу думку так як після суда стали часто дзвонити з примата щоб я сплачував борг а вчора позвонив їхій юрист і сказав що потрібно сплачувати бо вони подадуть апеляцію і звернуться до поліції що я невиконую рішеня суді.На мені немаю нічого рухомого і нерухомого працюю за кордоном приписаний на квартирі дочки.Які далі можуть бути наслідки. Завчасно дякую.

Lord2981, никаких очень серьезных последствий. Выплатите со временем. Когда будут деньги. И ту сумму которую озвучил суд.

На будущее - юристы в шарагах не работают звонилками.
Приват - тоже шарага.

Всім доброго дня. Відбувся в мене суд, суд виніс рішення зплатити 25к. тіла і 10к відсотки. Хотя до суда мені дзвонили примати і говорили що в мене заборгованісь 90к.Хотілось би почути вашу думку так як після суда стали часто дзвонити з примата щоб я сплачував борг а вчора позвонив їхій юрист і сказав що потрібно сплачувати бо вони подадуть апеляцію і звернуться до поліції що я невиконую рішеня суді.На мені немаю нічого рухомого і нерухомого працюю за кордоном приписаний на квартирі дочки.Які далі можуть бути наслідки. Завчасно дякую.
А какая аппеляция... Решение вынесено в их пользу.Что они ещё хотят?Да и причем тут полиция?Вы б меньше слушали их бред.

Назад
Угорі