Суд закінчився ,коли чекати виконавчого провадження.

• Автор теми Автор теми Netti
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K

Netti

Форумчанин
Дописи
51
Реакції
6
Бали
283
Netti не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора . Був суд з бізнес позика , я його програла . З 60 тисяч нарахували 202 суд завершено.
Підкажіть коли чекати виконавче ,і як далі діяти ? Чи можна його знести ? Чи можливо оплатити половину суми ту яку кредитор пропонував ?

Доброго вечора . Був суд з бізнес позика , я його програла . З 60 тисяч нарахували 202 суд завершено.
Підкажіть коли чекати виконавче ,і як далі діяти ? Чи можна його знести ? Чи можливо оплатити половину суми ту яку кредитор пропонував ?
Судове рішення вступить в силу через 30днів.
Тоді вони отримають виконавчого листа і виконавець може розпочинати примусове стягнення.
Щодо договоритись з ними - навряд, але спробуйте.

Снести решение суда невозможно. Только подавать апелляцию, но это к юристам. Возможно есть за что зацепиться.

Как вам написали выше решение суда вступит в действие через 30 дней. Оплатить меньше можно только если выигравшая сторона согласится с этим предложением вряд ли они захотят терять 100 тысяч уже после выигранного суда. Кстати вы апелляцию подавать будете? Хотя вспомнил это вы уже наверное в апелляции проиграли...

Останнє редагування:
І в мене така ж біда( нарахували 163 000. Тіло було 30000. Суд повністю задовольнив їх позов. Якщо чесно, зовсім не по собі( скачала вже собі заяву на розблокування двох мінімалок, дякую форуму та нашим юристам за "козу". Але не зовсім розумію куди і коли її подавати. Буду вдячна, якщо хтось підкаже

І в мене така ж біда( нарахували 163 000. Тіло було 30000. Суд повністю задовольнив їх позов. Якщо чесно, зовсім не по собі( скачала вже собі заяву на розблокування двох мінімалок, дякую форуму та нашим юристам за "козу". Але не зовсім розумію куди і коли її подавати. Буду вдячна, якщо хтось підкаже
Это уже подается исполнителю, когда откроют исполнительное производство

Это уже подается исполнителю, когда откроют исполнительное производство
А як йому подати? Через ЕС ? Чи просто листом? Вибачте за дурні питання, трохи панікую(((( хоча, по суті, знала, що так буде(

А як йому подати? Через ЕС ? Чи просто листом? Вибачте за дурні питання, трохи панікую(((( хоча, по суті, знала, що так буде(
Электронным письмом (подписать ецп) или укрпочтой

а в кого це ви програли суж і ще й все задовільнили, ви не захищались?
а перепрошую недочитав, бізнес позика

Така ж сама штука😞

А ви хоть щось оплачували їм ?

Спочатку десь пару тисяч
Я просто тоже у них брала 60000
Сделала 5 платежей по 13000
И больше не могу платить
Звонят каждые 5 минут за*бали уже
Наверно тоже ждет меня суд 😀
А через сколько подали они ?

Я просто тоже у них брала 60000
Сделала 5 платежей по 13000
И больше не могу платить
Звонят каждые 5 минут за*бали уже
Наверно тоже ждет меня суд 😀
А через сколько подали они ?
То есть взяли 60 отдали уже 65 и сколько ще должны?

Я оплачивала каждые 2 недели по 13000
говорят что ещё столько же должна потому что то что я отдала это за проценты
Печаль) с бизнес позикой тяжело в судах, но если денег нет то и говорить с ними не о чем, терпенья вам звонить будут много

Печаль) с бизнес позикой тяжело в судах, но если денег нет то и говорить с ними не о чем, терпенья вам звонить будут много
А когда они подают в суд ? Сегодня 20 день просрочки уже
О да звонят они очень много

Назад
Угорі