Суд з ЄАПБ. З боргом згодна. Виконавець

• Автор теми Автор теми IvaKoZ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
І як все виплатили ?
так, все виплатив. Призначення платежу "Добровільне виконання рішення суду, справа №, ПІП, РНОКПП". От пару днів тому був останній платіж)
Добрий вечір. Я теж з ними домовилась виплатити суму за рішенням суду за три місяці без відкриття вп. Виплачувала. Пройшло два місяці. Сьогодні відкрили вп і заблокували деякі рахунки
ну... навіть не знаю що казати з цього приводу, бо у мене вони теж замовляли виконавчий лист, але я зателефонував і перепитав чому так? Мене заспокоїли і сказали, що нічого відкривати не будуть і то для справи. ХЗ, може, якщо б це не був мій суд, де справи роками лежать, а особисто я виконавчий чекаю другий рік, могло бути інакше.
До речі потрібно буде зателефонувати в понеділок і перепитати чи все отримали. На всяк випадок :)))
А як домовлялись, підкажіть будь-ласка?
мені зателефонувала сама їх "юристка" і запропонувала платити без виконавця - я погодився, сказав свої умови по 1000 грн/міс. За рік розплатився.

Останнє редагування:
так, все виплатив. Призначення платежу "Добровільне виконання рішення суду, справа №, ПІП, РНОКПП". От пару днів тому був останній платіж)

ну... навіть не знаю що казати з цього приводу, бо у мене вони теж замовляли виконавчий лист, але я зателефонував і перепитав чому так? Мене заспокоїли і сказали, що нічого відкривати не будуть і то для справи. ХЗ, може, якщо б це не був мій суд, де справи роками лежать, а особисто я виконавчий чекаю другий рік, могло бути інакше.
До речі потрібно буде зателефонувати в понеділок і перепитати чи все отримали. На всяк випадок :)))

мені зателефонувала сама їх "юристка" і запропонувала платити без виконавця - я погодився, сказав свої умови по 1000 грн/міс. За рік розплатився.
А рішення суду яке було? Бо в мене сплатити тільки тіло і половину судового збору. Із майже 140 тис що вони хотіли сплатити 32. Може через це вони так зробили

А рішення суду яке було? Бо в мене сплатити тільки тіло і половину судового збору. Із майже 140 тис що вони хотіли сплатити 32. Може через це вони так зробили
14500 із судовим збором. Що просили - те і задовільнили (по факту 1.2 тіла кредиту)
Я не став подавати апеляцію

Підкажіть , будь ласка, як "випросити" в суді тіло?
Призначене засідання...

Дивно, що навіть при згоді оплати, ЄАПБ все одно підуть до виконавця - це ж їх час в першу чергу.
Певно там юрист "хороша" по справі

Час на повернення суми
Виконавець же не стягне всю суму відразу, а місячними відрахуваннями
І це може надовго затягнутись

На мою думку їм легше отримати кошти тут і зараз, аніж вичікувати
Що і підтверджує те, що в них є практика досудового вирішення питання
випрошуючи тіло випросите всю суму .
Істина.
Попросивши тіло, вже автоматично підтверджуєте те, що згодні з договором як таким, але питання лиш по нарахуванням
а судді не завжди хочуть розбиратись з цим

Час на повернення суми
Виконавець же не стягне всю суму відразу, а місячними відрахуваннями
І це може надовго затягнутись

На мою думку їм легше отримати кошти тут і зараз, аніж вичікувати
Що і підтверджує те, що в них є практика досудового вирішення питання
їм пофіг на час, бо це безперервний потік рішень, проваджень
плюс два рази стягнуть - добровільно і по провадженню
мінусів 0
а от для боржника - це час, потрачений на доведення виконавцю і суду, що була добровільна оплата саме по рішенню суду

Еще одно подтверждение, что все лучше делать через исполнителя. Хоть и немного дороже.
Надеюсь вы с исполнителем разберетесь и он эти оплаты посчитает.
Зв'язалась з виконавцем. Сказав щоб ЄАПб прислали йому підтвердження тих оплат,що я робила і зменшить суму. Каже почекаю до кінця тижня і не буду поки відправляти постанову на роботу. А до тих ледь дозвонилась теж пообіцяли що відправлять,але що від них чекати? Побачимо,чи цього разу виконають свої обіцянки,але дуже сумніваюсь

Зв'язалась з виконавцем. Сказав щоб ЄАПб прислали йому підтвердження тих оплат,що я робила і зменшить суму. Каже почекаю до кінця тижня і не буду поки відправляти постанову на роботу. А до тих ледь дозвонилась теж пообіцяли що відправлять,але що від них чекати? Побачимо,чи цього разу виконають свої обіцянки,але дуже сумніваюсь
А чому вони так зробили не сказали?

Чесно,я їх і не питала,бо мені вже зараз не до цього,що є те є. Сама мабуть винна,бо повірила на слово,я то просила в них щоб дали хоч якийсь гарантійний лист,а вони сказали у вас же будуть чеки на руках,ви зможете доказати що робили проплати
Але виконавцю саме від них докази потрібні

Назад
Угорі