- Дописи
- 37412
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96203
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Одобряю!!Я не такий щедрий
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Одобряю!!Я не такий щедрий
Вже ніИ как Рома - платить по 3,42))))

Оскільки позов був задоволений частково, то вони мені ще за правничу допомогу винні. Заяву на отримання виконавчого листа накатав,буду повертати
В теорії вони ж можуть відкрити виконавче, але виконавцю на виконання не передавати? Чи якщо відкрили ВП, то запустять? І як по термінам, через скільки вони відкрили ВП після рішення суду?Будьте уважні. Домовився з ними на 4 платежі до 15 числа кожного місяця, а 7 числа відкрили виконавче провадження. Тепер хай рік чекають його закриття
Провадження якраз і відкриває виконавець за поданням стягувачаВ теорії вони ж можуть відкрити виконавче, але виконавцю на виконання не передавати? Чи якщо відкрили ВП, то запустять? І як по термінам, через скільки вони відкрили ВП після рішення суду?
От вони ган....и, і таким чином вони вам ще й % виконацю плюсують.... А не спілкувались більше з ними що це за х..я? Виходить що домовлятися з ними так собі варіант... Гарантій ніяких(((Провадження якраз і відкриває виконавець за поданням стягувача
Доброго дня, а з ким саме, з представників ЄАПБ Ви домовлялися про оплату без ВП? І скільки пройшло часу після набрання рішення законної сили, як вони відкрили ВП? ((Будьте уважні. Домовився з ними на 4 платежі до 15 числа кожного місяця, а 7 числа відкрили виконавче провадження. Тепер хай рік чекають його закриття
Писав їм на електронку, довго морозились але погодились на мої умови. ВП відкрили через 2 з копійками місяціДоброго дня, а з ким саме, з представників ЄАПБ Ви домовлялися про оплату без ВП? І скільки пройшло часу після набрання рішення законної сили, як вони відкрили ВП? ((
А Ви встигли внести якість кошти на їх рахунок, після домовленності до відкриття ВП?Писав їм на електронку, довго морозились але погодились на мої умови. ВП відкрили через 2 з копійками місяці
Нічого не платив, бо обіцяли гарантійку і не надалиА Ви встигли внести якість кошти на їх рахунок, після домовленності до відкриття ВП?
Зрозуміло, дякую. Мені з приводу гарантійки,взагалі сказали, що політикою компанії не передбачено надання гарантійного листа при добровільному виконн судового рішенняНічого не платив, бо обіцяли гарантійку і не надали
Така ж фігняЗрозуміло, дякую. Мені з приводу гарантійки,взагалі сказали, що політикою компанії не передбачено надання гарантійного листа при добровільному виконн судового рішення![]()
Прям по больному.Вже ні![]()
Прям по больному.

Тігіпко)Прошу обьяснить в чем разница? или я чего-то не понимаю, у сына продали кредиты, а коды разные стоят:
Код ЄДРПОУ 35465907 - ТОВ "ЄАПБ"
код ЄДРПОУ: 35625014 - ТОВ "ФК "ЄАПБ".
Кто с них хуже?
Спасибо за ответ.