Суд з ЄАПБ. У кого з юристів є виграшна практика?

• Автор теми Автор теми Volodymyr19
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 128
  • Перегляди Перегляди 4K

Volodymyr19

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Volodymyr19 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, шановні! У кого з юристів є виграшна практика з ЄАПБ? Реальні кейси, з прикладами, можете поділитися? Для подальшої співпраці звісно. Подала позов, хочуть з 29к тіла за 4 договори 100к.

Доброго дня, шановні! У кого з юристів є виграшна практика з ЄАПБ? Реальні кейси, з прикладами, можете поділитися? Для подальшої співпраці звісно. Подала позов, хочуть з 29к тіла за 4 договори 100к.

Полно кейсов, смотрите последние темы.

Ось "свіжий" кейс у Advokat Ukraine

думаю повинно вистачити))) але можу ще пошукати?)))

думаю повинно вистачити))) але можу ще пошукати?)))
Доброго дня ,чи є шанси виграти суд у ЕАПБ ,котрий купив борг у Ідея банк ,карта на 10 к,позов на 28 к?

Доброго дня ,чи є шанси виграти суд у ЕАПБ ,котрий купив борг у Ідея банк ,карта на 10 к,позов на 28 к?
Конечно:)
Посмотрите кейсы юристов у них в темах. Там еапб получает ещё и минуса к своим искам. Шли в ожидании получения 80000, но их не получили и остались должны 10000.

треба дивитись матеріали справи, щоб не бути голослівним.
саме сьогодні, подавав документи по справі де єапб просять стягнути борг по 2х кредитах від ідеі.
якщо у вас є позовна заява, з додатками, відправляйте на емеіл [email protected].
ознайомлюсь зі справою та розповім про перспективу

треба дивитись матеріали справи, щоб не бути голослівним.
саме сьогодні, подавав документи по справі де єапб просять стягнути борг по 2х кредитах від ідеі.
якщо у вас є позовна заява, з додатками, відправляйте на емеіл [email protected].
ознайомлюсь зі справою та розповім про перспективу
Є тільки ухвала суду,позовну заяву чекаю на Укрпошту,ухвала була 11.01.24.Позовну не отримала.В мене таке відчуття,що еапб відправили тільки суду в ел вигляді позовну.Я спілкувалась зі секратерем судді,він казав ,що суд повінен відправити укрпоштою на адресу реєстрації.Але досі немає повідомлення від укрпошти..Секретар ще сказав,можна прийти до суду і пофотогровувати позовну заяву і документи.Але це прийдеться робить ,якщо не отримаю Укрпоштою.В ел суді є тільки ухвала,позовної і документів суд не відправляв.

В ел суді є тільки ухвала,позовної і документів суд не відправляв.
суд ваш - лoxи
все має бути відскановано і завантажено в ел.суд

а з врахуванням того що в вас є електронний суд - суд - лoxи, бо саме шарага повинна була вам направити всі матеріали в електронний суд і надати докази направлення
а якщо не надала - не можна було відкривати провадження

суд ваш - лoxи
все має бути відскановано і завантажено в ел.суд

а з врахуванням того що в вас є електронний суд - суд - лoxи, бо саме шарага повинна була вам направити всі матеріали в електронний суд і надати докази направлення
а якщо не надала - не можна було відкривати провадження
Укрпочта тоже тупит. Я от них последний месяц в шоке. До этого тоже была, но сейчас что то с чем то вообще.можно только на рунах гадать, есть ли письмо

Укрпочта тоже тупит. Я от них последний месяц в шоке.
Конкретно.
В мене по одній гіvношаразі на днях прийшло рішення суду про зміну стягувача.
Суд відбувся на початку листопада. Рішення відправили 6 грудня. Прийшло в двадцятих числах січня.
Отакої... в мене по тій шаразі давно вже позов у суді і на днях вже судове засідання відбулось... а листоноші лиш
тогорічний сніг принесли.

рекомендованим чи простим? шось дуже довго..
[POSTS=5000]А хз... я не питав бо то батьки мені подзвонили що принесли по Дебту цю хрінь. Так а тут мені так само доки з суду по знесенню наказу більше місяця йшли... *****ц просто.[/POSTS]

*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=5000]прікол в тому, що як правило не завжди тоді, коли кажуть що відправили, відправили насправді. якщо рекомендованим (підписдесь і підписдесь) - то до тижня все доходить. [/POSTS]

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
За рекомендавний вкурсах бо двічі відправляв, то 3-4 дні.
Але ржач з тим "повідомленням по смс про вручення"... :lol:💪
В обох випадках я спочатку бачив реєстраційні доки в ЕС і аж потім симиси про доставку приходили від укрпошти 👏

Конкретно.
В мене по одній гіvношаразі на днях прийшло рішення суду про зміну стягувача.
Суд відбувся на початку листопада. Рішення відправили 6 грудня. Прийшло в двадцятих числах січня.
Отакої... в мене по тій шаразі давно вже позов у суді і на днях вже судове засідання відбулось... а листоноші лиш
тогорічний сніг принесли.
У меня документы из суда исковое и дополнения на 3й день, как я их "не получила".. обратно поехали в суд. Уведомления не было, смс не было. Я об этом узнала, когда добралась до суда и мне выдали мои документы в конверте. Они к ним вернулись, на вопрос на укрпочте, что за нах..р... ответили .. а у нас почтальонов нет. А я возможно сроки пропустила из за этих "умников"... Бесят.

У меня документы из суда исковое и дополнения на 3й день, как я их "не получила".. обратно поехали в суд. Уведомления не было, смс не было. Я об этом узнала, когда добралась до суда и мне выдали мои документы в конверте. Они к ним вернулись, на вопрос на укрпочте, что за нах..р... ответили .. а у нас почтальонов нет. А я возможно сроки пропустила из за этих "умников"... Бесят.
Мали б повертати через місяць.☝️ )
Але строки в такому випадку не пропущені, Ви ж не отримали матеріали справи належним чином. Я так розумію.

Назад
Угорі