Суд з ЄАПБ на 69000. Чи можна виграти?

• Автор теми Автор теми frozen20
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

frozen20

Читач
Дописи
11
Реакції
0
Бали
126
frozen20 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,хотів би почути вашу думку по справі № 161/5436/24
ЄАПБ подали до суду купивши два мфо в одній позовній заяві,подав відзив на позовну заяву.
Надішла відповідь,я не довго думаючи зі своїми адвокатами подав запречення!
Хотів би запитатись вашої думки,і вашого досвіду,чи можлива перемога,і по яким причинам програють люди,навіть якщо подавши відзив та заперечення? Якщо звичайно програють,роскажіть свій досвід!
Дякую😌

frozen20, наши юристы и адвокаты благополучно выигрывают. За тех, с которыми работаете Вы, ничего не могу сказать
Скільки часу іде рішення судді після отримання всіх документів,відзиву та заперечення?

Доброго дня,хотів би почути вашу думку по справі № 161/5436/24
ЄАПБ подали до суду купивши два мфо в одній позовній заяві,подав відзив на позовну заяву.
Надішла відповідь,я не довго думаючи зі своїми адвокатами подав запречення!
Хотів би запитатись вашої думки,і вашого досвіду,чи можлива перемога,і по яким причинам програють люди,навіть якщо подавши відзив та заперечення? Якщо звичайно програють,роскажіть свій досвід!
Дякую😌
По каким договорам подали? Спасибо

Відповідь буде?)
а ваші адвокати не знають?))))

а, якщо по суті, то вам видніше, оскільки матеріали справи у вас.
Якщо справа з викликом сторін, в ній зазначається дата судового засідання. Якщо його не перенесуть, то це й буде дата, якою суд винесе рішення.

а ваші адвокати не знають?))))

а, якщо по суті, то вам видніше, оскільки матеріали справи у вас.
Якщо справа з викликом сторін, в ній зазначається дата судового засідання. Якщо його не перенесуть, то це й буде дата, якою суд винесе рішення.
В справі пише що судове засіданя провести у спрощеному режимі,без сторони представника,а якщо типу я не явлюсь на суд то задовільнити в сторону ЄАПБ,це брехня?

В справі пише що судове засіданя провести у спрощеному режимі,без сторони представника,а якщо типу я не явлюсь на суд то задовільнити в сторону ЄАПБ,це брехня?
без виклику сторін?
тоді про яку явку йде мова?)))

Тоді ця інформація не правдива?
я не можу говорити сто відсотково, оскільки не розумію, що у вас написано в ухвалі.
але, якщо спрощене провадження без повідомлення (виклику) сторін, то вас в суді ніхто не чекає і розгляд справи відбуватиметься на підставі поданих сторонами документів.

якщо ж справа з викликом, і ви плануєте туди йти, то треба готуватись))) щоб не наговорити зайвого

я не можу говорити сто відсотково, оскільки не розумію, що у вас написано в ухвалі.
але, якщо спрощене провадження без повідомлення (виклику) сторін, то вас в суді ніхто не чекає і розгляд справи відбуватиметься на підставі поданих сторонами документів.

якщо ж справа з викликом, і ви плануєте туди йти, то треба готуватись))) щоб не наговорити зайвого
Пояснюю,22 квітня приняли засідання на 22 травня на 12:00
01.05 прийшла позовна заява на пошту,і документи що вони вимагають
09.05 був напрявляний відзив на позовну заяву,суд отримав її 14.05
А компанія 16.05
20.05(Учора о 16:40 ) надійшла відповідь на відзив від компанії на електрону пошту моїх адвокатів.
Сьогодні 21.05 ми о 17:58 направили заяву про перенесення судового засідання щоб надати заперечення на відповідь на відзив...
І що я хочу почути...чи перенесуть суд завтра?Для отримання заперечення на відповідь на відзив?

Пояснюю,22 квітня приняли засідання на 22 травня на 12:00
01.05 прийшла позовна заява на пошту,і документи що вони вимагають
09.05 був напрявляний відзив на позовну заяву,суд отримав її 14.05
А компанія 16.05
20.05(Учора о 16:40 ) надійшла відповідь на відзив від компанії на електрону пошту моїх адвокатів.
Сьогодні 21.05 ми о 17:58 направили заяву про перенесення судового засідання щоб надати заперечення на відповідь на відзив...
І що я хочу почути...чи перенесуть суд завтра?Для отримання заперечення на відповідь на відзив?
щось у вас думки скачуть трохи)))

я не ваш суддя, то ж не знаю, що в нього в голові.
але, на мою думку, повинні відкласти засідання

щось у вас думки скачуть трохи)))

я не ваш суддя, то ж не знаю, що в нього в голові.
але, на мою думку, повинні відкласти засідання
Дякую,а перенесення відразу я дізнаюсь?Чи протягом декількох днів?

Назад
Угорі