Суд з ЄАПБ на 28 січня 2025

• Автор теми Автор теми Vorfolomieva nich
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 454

Vorfolomieva nich

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Vorfolomieva nich не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Суд 28 січня... з ЄАПБ не знаю що геть робити...переселенка,працюю банальним вчителем,що робити? Підкажіть? Винаймаю квартиру в Києві...геть страшно,що буде далі,одна....
Чи є якісь шанси?
Я так розумію вже ні. ...блокування карти для мене все, я подохну десь на вокзалі...страшне просто
Де знайти за такий строк адвоката з виплатою? Нас всіх переселенців кидають!!!

Чи є якісь шанси?
Я так розумію вже ні.
Откуда такие мысли?
На форуме есть адвокаты. Довольно успешно по этой теме работают. Успешные кейсы.

Выбирайте и в бой.

Нас всіх переселенців кидають!!!
Для этих вообще отдельный котел в Аду приготовлен

Останнє редагування:
Суд 28 січня... з ЄАПБ не знаю що геть робити...переселенка,працюю банальним вчителем,що робити? Підкажіть? Винаймаю квартиру в Києві...геть страшно,що буде далі,одна....
Чи є якісь шанси?
Я так розумію вже ні. ...блокування карти для мене все, я подохну десь на вокзалі...страшне просто
Звертайтесь по контактам вказаним у моєму підпису.

Чи є якісь шанси?
Звісно, шанси є. Зверніться до адвоката тут, вам допоможуть 🙌

блокування карти для мене все
Навіть у разі виконавчого провадження ви зможете зробити рахунок для видаткових операцій і користуватись двома мінімалками (наче вже 16 тис).

Чи є якісь шанси?
Добрий день. Звертайтеся, консультація безкоштовна.

Чи є якісь шанси?
В мене був борг у фінбар, сьогодні прийшло сповіщення що продали ЕАПБ.Домовлявся з finbar що до 30 закрию за тіло,а продали раніше)Ніяк не хочуть на тіло кажуть 33 тис,потім дізнався від них що і майредит продав для них,хоча ніких повідомлень не було.Питання в тому що навіть не попередили.Реально з ними домовитися?

Назад
Угорі