⚖️ Суд з ТОВ "Юніт Капітал" на 23 000 грн. У задоволенні позову, відмовлено

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 327

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у жовтні минулого року, звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "Юніт Капітал" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 23 000 грн.
1763898239760.webp

Мною було підготовлено та відправлено до суду відзив на позов, заперечення на відповідь на відзив.

Районний суд, розглянувши справу, встановив, що ТОВ "Юніт Капітал" не довели факту відступлення права вимоги, а отже вони є неналежним позивачем.
Як наслідок, було прийтано рішення, яким було відмовлено у задоволенні позову.
Також, районним судом, було стягнуто з ТОВ "Юніт Капітал" 2000 грн витрат на правову допомогу.
юнит23.webp

До апеляції ТОВ "Юніт Капітал" не звертались.

Тож, мої вітання клієнтці із перемогою))

Вітаю вас)
В можна номер справи , для ознайомлення?)

Отже, у жовтні минулого року, звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "Юніт Капітал" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 23 000 грн.
1763898239760.webp

Мною було підготовлено та відправлено до суду відзив на позов, заперечення на відповідь на відзив.

Районний суд, розглянувши справу, встановив, що ТОВ "Юніт Капітал" не довели факту відступлення права вимоги, а отже вони є неналежним позивачем.
Як наслідок, було прийтано рішення, яким було відмовлено у задоволенні позову.
Також, районним судом, було стягнуто з ТОВ "Юніт Капітал" 2000 грн витрат на правову допомогу.
юнит23.webp

До апеляції ТОВ "Юніт Капітал" не звертались.

Тож, мої вітання клієнтці із перемогою))
Доброго дня. По Юніт Капітал відкрито виконавче провадження, сума 19 896. Рахунок вже було арештовано раніше, тому списати нічого не можуть. Інформації про позов до суду не отримували, дізнались тільки коли відкрили провадження (02.12.2025). Навіть не знаємо хто продав борг, у них нічого не брали. Чи можна якось дізнатись хто для них продав і яка сума боргу взагалі була, наскільки адекватна сума, яку хочуть стягнути, чи є можливість і сенс оскаржити?

Доброго дня. По Юніт Капітал відкрито виконавче провадження, сума 19 896. Рахунок вже було арештовано раніше, тому списати нічого не можуть. Інформації про позов до суду не отримували, дізнались тільки коли відкрили провадження (02.12.2025). Навіть не знаємо хто продав борг, у них нічого не брали. Чи можна якось дізнатись хто для них продав і яка сума боргу взагалі була, наскільки адекватна сума, яку хочуть стягнути, чи є можливість і сенс оскаржити?
Доброго дня.
щодо оскарження, не знаю...сума не така вже й велика.
щодо, як дізнатись: зареєструйтесь в електронному суді, там повинні бути позовна заява з додатками, і в них буде вся інформація.

але, врахуйте, що строк на оскарження піде з моменту вашої реєстрації в електронному суді

А який
Доброго дня.
щодо оскарження, не знаю...сума не така вже й велика.
щодо, як дізнатись: зареєструйтесь в електронному суді, там повинні бути позовна заява з додатками, і в них буде вся інформація.

але, врахуйте, що строк на оскарження піде з моменту вашої реєстрації в елек

А який строк на оскарження?

А який

А який строк на оскарження?
залежить від рішення.
якщо заочне, у вашому випадку, 20 днів з моменту його отримання, тобто, з моменту реєстрації в ел суді.
якщо ні, то 30 днів з моменту отримання

Назад
Угорі