⚖️ Суд з ТОВ "Укр Кредит Фінанс" на 100 000 грн. У задоволенні позову, відмовлено.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 594

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у червні цього року, звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "Укр Кредит Фінанс" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути 100 000 грн.
1764166790797.webp

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов.

І ось, вчора, у вечорі, нами було отримано рішення суду. Поки лише вступна та резулятивна частини.

Так, районний суд ухвалив - відмовити у задоволенні позову ТОВ "Укр Кредит Фінанс".
кредиткас100_.webp

Мої вітання клієнтці із перемогою))
плюс 1 справа до скарбнички))

Отже, у червні цього року, звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "Укр Кредит Фінанс" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути 100 000 грн.
1764166790797.webp

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов.

І ось, вчора, у вечорі, нами було отримано рішення суду. Поки лише вступна та резулятивна частини.

Так, районний суд ухвалив - відмовити у задоволенні позову ТОВ "Укр Кредит Фінанс".
кредиткас100_.webp

Мої вітання клієнтці із перемогою))
плюс 1 справа до скарбнички))
Це Кредит каса?

ну..на вигляд, не самі погані умови.
суд, це все таки, певна лотерея
І я про те ж. Хотіли 95к говорив з ними разів 10, вперті як слони, лякали судом і сказали заплатю все до копійки. Один раз пропонували за 65к закрити сьогодні і зараз. Потім зникли, чекав суду. А вчора прислали смс, що можу за 30к закрити…а я гроші витратив буквально 3 дні тому😁
Тепер думаю може на платежі розділять, домовитися😏

І я про те ж. Хотіли 95к говорив з ними разів 10, вперті як слони, лякали судом і сказали заплатю все до копійки. Один раз пропонували за 65к закрити сьогодні і зараз. Потім зникли, чекав суду. А вчора прислали смс, що можу за 30к закрити…а я гроші витратив буквально 3 дні тому😁
Тепер думаю може на платежі розділять, домовитися😏
Мне точно такое же щас пишут.. вы нам заплатите все до копейки это лишь вопрос времени и чем дольше вы ждете тем больше вы нам заплатите... как под копирку...

Хотя у меня срок протерминування всего 36 дней. я так понимаю париться нет смысла?

Назад
Угорі