⚖️ Суд з ТОВ "Укр Кредит Фінанс" (КредитКаса) на 24000 грн. Списано всі нараховані відсотки

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 4K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18921
Рішення
7
Реакції
36488
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, звернувся до мене клієнт на якого подала до суду КредитКаса.
Через суд просили стягнути 24 000 грн.
1715867713882.webp

Як виявилось, ці представники "відповідального" бізнесу, звернулись із позовної заявою до військовослужбовця, про що їх повідомлялось, ще до подання позовної заяви.
Отже, мною було підготовлено відзив на позов, який направлено до суду.

За результатами розгляду справи, суд пристав на деякі наші аргументи, та відмовив у задоволенні позову, в частині стягнення нарахованих відсотків, присудивши лише тіло кредиту.
1715867895403.webp

Мої вітання клієнту)))

1715867713882.png

Як виявилось, ці представники "відповідального" бізнесу, звернулись із позовної заявою до військовослужбовця, про що їх повідомлялось, ще до подання позовної заяви.

За результатами розгляду справи, суд пристав на деякі наші аргументи, та відмовив у задоволенні позову, в частині стягнення нарахованих відсотків, присудивши лише тіло кредиту.
1715867895403.png

Мої вітання клієнту)))
Поздравляю)
Но тут наверное сыграл не малую роль факт того , что клиент военнослужащий.
Или к любому дело можно найти подход ?

Поздравляю)
Но тут наверное сыграл не малую роль факт того , что клиент военнослужащий.
Или к любому дело можно найти подход ?
все верно, списали на основании того, что клиент военнослужащий.

прошлое дело, отказали полностью CreditKasa - Суд з ТОВ "Укр кредит фінанс" (КредитКаса) на 38 000 грн. В задоволенні позову відмовлено.

наши районные суды, поражают системным и однородным подходом при рассмотрении дел)))

все верно, списали на основании того, что клиент военнослужащий.

прошлое дело, отказали полностью CreditKasa - Суд з ТОВ "Укр кредит фінанс" (КредитКаса) на 38 000 грн. В задоволенні позову відмовлено.

наши районные суды, поражают системным и однородным подходом при рассмотрении дел)))
Это дело помню ) читала )

1715867713882.png

1715867895403.png

Мої вітання клієнту)))
Очередные набутыленные звонилки!
Поздравляю!!!

Тіло 4800 а захотіли 24 000. Ого! А в них нічого не трісне? Мабуть вони розраховували, що виграють та зроблять виконавче провадження. Як то кажуть: один раз у рік і палка стріляє. А тут суддя дав їм по сраці цією палкою.

Вітаю з черговою перемогою 💪
Не зупиняйтесь робити свою справу 🫶

Що можуть зробити протер мінування 4 дні кожний день телефонують і вимагають впродовж години оплатити , але немає змоги , що робити?
З якого терміну просрочки будуть дзвонити рідним ?

Доброго дня. Якщо вже є заочне рішення суду від цього ж Укркредит фінанс, я можу подавати апеляцію, тіло 7600 грн., рішення на 38000 грн.

Добрий вечір, підкажіть, будь-ласка, а після заочного рішення можна взяти виконавчий лист, тільки коли воно набере сили (після 30 днів)?
є окрема категорія рішень, за якими допускається негайне виконання:
Суд допускає негайне виконання рішень у справах про:

1) стягнення аліментів - у межах суми платежу за один місяць;

2) присудження працівникові виплати заробітної плати, але не більше ніж за один місяць;

3) відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю фізичної особи, - у межах суми стягнення за один місяць;

4) поновлення на роботі незаконно звільненого або переведеного на іншу роботу працівника;

5) відібрання дитини і повернення її тому, з ким вона проживала;

6) розкриття банком інформації, яка містить банківську таємницю, щодо юридичних та фізичних осіб;

6-1) розкриття особою, визначеною пунктами 1-3 частини першої статті 134 Закону України "Про ринки капіталу та організовані товарні ринки", інформації, що становить професійну таємницю на ринках капіталу та організованих товарних ринках, щодо юридичної або фізичної особи;

{Частину першу статті 430 доповнено пунктом 6-1 згідно із Законом № 3585-IX від 22.02.2024}

7) примусову госпіталізацію чи продовження строку примусової госпіталізації до протитуберкульозного закладу;

8) встановлення факту народження або смерті особи на території, на якій введено воєнний чи надзвичайний стан, або на тимчасово окупованій території України, визначеній такою відповідно до законодавства;

{Пункт 8 частини першої статті 430 в редакції Закону № 2345-IX від 01.07.2022}

9) надання особі психіатричної допомоги у примусовому порядку;

10) видачу або продовження обмежувального припису.

тож, якщо заочне рішення винесено по таких справах, суд може допустити негайне виконання.
у всіх інших випадках, після набрання законної сили, рішенням суду.

будь ласка, не примущуйте мене коментувати думки людини, у якої ще досі потрібно платити авансові внески, при зверненні до виконавчої служби)))

і для запитань, є окрема тема)))

Доброго дня. Якщо вже є заочне рішення суду від цього ж Укркредит фінанс, я можу подавати апеляцію, тіло 7600 грн., рішення на 38000 грн.
доброго дня.
заочне рішення переглядається трохи в іншому порядку.
для початку, треба подати заяву про перегляд заочного рішення, до того ж суду який вже розглядав справу

Назад
Угорі