Суд з ТОВ "Цикл Фінанс" на 47 000 грн. В задоволенні позову відмовлено.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 2K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Здається щодо цих "молодців" ще не було судових справ на форумі)))

У вересні 2023 року звернулась до мене людина, на яку подали позов ТОВ "Цикл Фінанс", і просили суд стягнути майже 47 000 грн.

Позов обгрунтовували тим, що клієнт, нібито, уклав кредитний договір з ОТПБанком та отримав там кредит.
1705846047067.webp

Мною було підготовлено та направлено до суду відзив на позов, заперечення на відповідь на відзив від Циклів, заява про застосування позовної давності.

Суд розглянувши матеріалми справи, ухвалив рішення, яким відмовив у задоволенні позову ТОВ "Цикл Фінанс".
1705846187637.webp

З яких саме підстав відбулась відмова у задоволенні позову, поки сказати не можу, бо поик опублікована лише вступна та резулятивна частини)))
Ну і "вищенька на торті"...суд чомусь виніс заочне рішення......але нехай))) нас влаштовує.

Мої вітання клієнту)))

Tarass, вітання : )
серйозна шаражка чи ну такоє? думаю що можуть теж подати.. правда не отп, дніпро

Tarass, вітання : )
серйозна шаражка чи ну такоє? думаю що можуть теж подати.. правда не отп, дніпро
дякую)))

в цій справі, мені все відразу було зрозуміло)))
думаю, що суд просто відмовив по сроках.
хоча вони там щось пробували розповісти про оплати)) звісно без доказів)))

думаю, що суд просто відмовив по сроках.
хоча вони там щось пробували розповізти про оплати)) звісно без доказів)))
я десь читав що якщо відмова саме по строкам, то типу борг все ж є, але строки пропущено : (
ну по дніпро був ануїтет, декілька разів списали. просто не факт що ці доки були передані циклу... побачимо потім... по дніпру не бачив щоб подавали

Назад
Угорі