⚖️ Суд з ТОВ "Кошельок" на 30 000 грн - позивач отримає тільки тіло кредиту.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 75

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18947
Рішення
7
Реакції
36539
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
‎Отже, звернувся до мене клієнт, на якого ТОВ «Кошельок» подало позов, в якому заявило вимогу на стягнення заборгованості за договором від 2021р. в розмірі 30 432. 60 грн.
1775576871946.webp

Мною було підготовлено відзив на позов, який направлено до суду.
Районний суд, з якогось дива-дивного, вирішив, що відзив на позов не подавався та ухвалив заочне рішення, яким задовольнив позовну заяву ТОВ "Кошельок".
То ж, ми змушені були подавати заяву про перегляд заочного рішення, яке згодом було переглянуто, однак суд залишив вимоги позивача задоволеними.

Вочевидь, така "якісна" робота районного суду нам не підійшла, а тому була подана апеляційна скарга.
87878.webp

Апеляційний суд, більш відповідально поставився до розгляду справи та встановив, що позивачем не доведено належними та допустимими доказами, що мій клієнт уклав із ТОВ "Кошельок" кредитний договір)))
1775577301478.webp

В той же час, враховуючи наявні у справі докази отримання моїм клієнтом коштів, апеляційний суд постановив - стягнути лише заборгованість за тілом кредиту в розмірі 8700,00 грн.
кошельок30.webp

‎Вітаю клієнта з довгоочікуваною перемогою та дякую за довіру!)))

О, как! А были непобедимые)
Очередной почти фаталити)))) Чуток не дотянул))

О, как! А были непобедимые)
ну не знаю)))
если суд адекватный, вполне себе)))
они и в апелляцию пробовали, не смогли))
1775582948481.webp

Чуток не дотянул))
это не я.
меня подставили
1775583339626.webp

оказывается, теперь нарушение ЦПК это не основания для отказа)))
ну штош)) будем знать

‎Отже, звернувся до мене клієнт, на якого ТОВ «Кошельок» подало позов, в якому заявило вимогу на стягнення заборгованості за договором від 2021р. в розмірі 30 432. 60 грн.
1775576871946.webp

Мною було підготовлено відзив на позов, який направлено до суду.
Районний суд, з якогось дива-дивного, вирішив, що відзив на позов не подавався та ухвалив заочне рішення, яким задовольнив позовну заяву ТОВ "Кошельок".
То ж, ми змушені були подавати заяву про перегляд заочного рішення, яке згодом було переглянуто, однак суд залишив вимоги позивача задоволеними.

Вочевидь, така "якісна" робота районного суду нам не підійшла, а тому була подана апеляційна скарга.
87878.webp

Апеляційний суд, більш відповідально поставився до розгляду справи та встановив, що позивачем не доведено належними та допустимими доказами, що мій клієнт уклав із ТОВ "Кошельок" кредитний договір)))
1775577301478.webp

В той же час, враховуючи наявні у справі докази отримання моїм клієнтом коштів, апеляційний суд постановив - стягнути лише заборгованість за тілом кредиту в розмірі 8700,00 грн.
кошельок30.webp

‎Вітаю клієнта з довгоочікуваною перемогою та дякую за довіру!)))
Я бы подал на них в суд за слово "кошельок". Это что за русификация такая?!!! Пускай открывают ТОВ "Гаманець". Я получил моральную травму из-за их названия.

Назад
Угорі