Отже, у лютому цього року, звернулась до мене клієнтка, на яку подали до суду ТОВ "Коллект Центр".
Через суд хотіли стягнути 62 000 грн вигаданої заборнованості, 16 000 витрат на адвоката та 2422 грн судового збору.
Тобто, майже 80 000 грн.
Мною було підготовлено відзив на позов, який було відпарвлено до районного суду та ТОВ "Коллект Центру".
Але, районний суд, вирішив, не розбиратись у справі, та ухвалив своє рішення, яким повністю задовільнив позов ТОВ "Коллект Центру".
Вочевидь, таке рішення нам не підходило, а тому було подано апеляційну скаргу.
Апеляційний суд, зі свого боку, трохи детальніше підійшов до розгляду справи, та ухвалив нове рішення, яким вирішив стягнути з моєї клієнтки, лише, 8054 грн.
Фактично, зменшивши забаганки ТОВ "Коллект Центру" у 10 разів))
Мої вітання клієнтці, з перемогою)))
Через суд хотіли стягнути 62 000 грн вигаданої заборнованості, 16 000 витрат на адвоката та 2422 грн судового збору.
Тобто, майже 80 000 грн.
Мною було підготовлено відзив на позов, який було відпарвлено до районного суду та ТОВ "Коллект Центру".
Але, районний суд, вирішив, не розбиратись у справі, та ухвалив своє рішення, яким повністю задовільнив позов ТОВ "Коллект Центру".
Вочевидь, таке рішення нам не підходило, а тому було подано апеляційну скаргу.
Апеляційний суд, зі свого боку, трохи детальніше підійшов до розгляду справи, та ухвалив нове рішення, яким вирішив стягнути з моєї клієнтки, лише, 8054 грн.
Фактично, зменшивши забаганки ТОВ "Коллект Центру" у 10 разів))
Мої вітання клієнтці, з перемогою)))