⚖️ Суд з ТОВ "Коллект Центр" на 120 000 грн. Зменшено заборгованість у 10 разів

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 331

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18564
Рішення
7
Реакції
36062
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у червні 2025 року, звернулась до мене клієнтка із наступною проблемою.
На її чоловіка, до суду, подали ТОВ "Коллект Центр".
Через суд хотіли стягнути трохи більше 122 000 грн вигаданого боргу, по трьох кредитних договорах.
1759138264585.webp

Нажаль, клієнтка звернулась до мене трохи запізно, вже після того, як пройшов становлений судом строк на подання відзиву на позов. Тож, довелося трохи викручуватись та імпровізувати)))

Тож, мені вдалося переконати суд, що позовні вимоги, є необгрунтованими в частині нарахування відсотків понад строк дії договору.
Це призвело до зменшення боргу, із 122 893,27 грн до 13 840 грн. Тобто, борг було зменшено майже у 10 разів!!!

колект122.webp

Вважаю це прийнятним результатом)) а тому вітаю із перемогою)))

Ты прям в ударе) Тараса не остановить. Вошёл, так сказать, во вкус)
Поздравляю!:drinks:

Отже, у червні 2025 року, звернулась до мене клієнтка із наступною проблемою.
На її чоловіка, до суду, подали ТОВ "Коллект Центр".
Через суд хотіли стягнути трохи більше 122 000 грн вигаданого боргу, по трьох кредитних договорах.
1759138264585.webp

Нажаль, клієнтка звернулась до мене трохи запізно, вже після того, як пройшов становлений судом строк на подання відзиву на позов. Тож, довелося трохи викручуватись та імпровізувати)))

Тож, мені вдалося переконати суд, що позовні вимоги, є необгрунтованими в частині нарахування відсотків понад строк дії договору.
Це призвело до зменшення боргу, із 122 893,27 грн до 13 840 грн. Тобто, борг було зменшено майже у 10 разів!!!

колект122.webp

Вважаю це прийнятним результатом)) а тому вітаю із перемогою)))
В хто в даній ситуації виплачує правову допомогу 25000? Позичальник же не повністю виграв. І на кому судовий збір?

В хто в даній ситуації виплачує правову допомогу 25000? Позичальник же не повністю виграв. І на кому судовий збір?
25 000 ніхто.
правова допомога зменешна як і судовий збір.
Відповідач

Ты прям в ударе) Тараса не остановить. Вошёл, так сказать, во вкус)
Поздравляю!:drinks:
это не я))
это суды😁😁

Останнє редагування:
Назад
Угорі