⚖️ Суд з ТОВ "Коллект Центр" на 220 000 грн. Списано більше 150 000 грн вигаданого боргу

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 659
Давайте без хейта. У каждого свои предпочтения. В чем траблы?

Якщо Вас тригернуло згадування Кабанчика, то це ж про Ваше особисте, а не про моє)) не потрібно мені приписувати те, чого я не писала, які ще опускання і придумування недоліків, "недомайданчики"...

‎Ще раз наголошую, форум це платформа зовсім іншого спрямування. Звісно, що я маючи особистий досвід тут ставлюсь до нього по-особливому, Вам напевно важко зрозуміти його цінність для позичальників, не маючи подібного досвіду.

‎А моя симпатія до стилю ведення справ Тарасом, до його ставлення до людей, до форуму, зовсім не заважає мені відзначати здобутки і з повагою ставитися до роботи інших юристів.

Зараз навіть доведу Вам відсутність упередження до того Кабанчика))
Tarass , пішли зареєструємо Душечку і будемо поширювати інфу про тебе на Кабанчику, а то якось це негарно позбавляти людей звідти можливості з тобою попрацювати))
Ви безцінна)), вся історія в просуванні ? Так навіщо скільки хейту, хто де хоче, там і реєструється. Взагалі проблем не бачу )))

Оффтоп
А вот такое могут запросто организовать. Блудник, ты просто ещё мало знаком с бабским беспределом.))))))
А одно время тут спасу от него не было))))
Я тоже скучала по тому времени)))

Ви безцінна)), вся історія в просуванні ? Так навіщо скільки хейту, хто де хоче, там і реєструється. Взагалі проблем не бачу )))
Так ніхто проблем не бачить)) а можете показати, де побачили хейт і просування? просувати форум на форумі, і Тараса на Кабанчику теж на форумі? Мені здається, просування працює трошки інакше)))
‎Вся історія в тому, що Ви надто емоційно і на особистий рахунок сприйняли згадування того ресурсу та звичайний гумор в розмові старих друзів, і тепер знову перекручуєте мої слова((
‎Нема мені чого робити, як хейтити незнайому людину, ще й в питанні, в якому по суті між нами немає протиріч. Тут аби прокинутись завтра і бажано не в крижаній квартирі, не накручуйте, будь ласка, зайвого

Я тоже скучала по тому времени)))

Так ніхто проблем не бачить)) а можете показати, де побачили хейт і просування? просувати форум на форумі, і Тараса на Кабанчику теж на форумі? Мені здається, просування працює трошки інакше)))
‎Вся історія в тому, що Ви надто емоційно і на особистий рахунок сприйняли згадування того ресурсу та звичайний гумор в розмові старих друзів, і тепер знову перекручуєте мої слова((
‎Нема мені чого робити, як хейтити незнайому людину, ще й в питанні, в якому по суті між нами немає протиріч. Тут аби прокинутись завтра і бажано не в крижаній квартирі, не накручуйте, будь ласка, зайвого
не дуже розумію, до чого це і навіщо, дійсно. Може Вам і видніше як те працює і чи потрібно тому Тарасу стільки разів його згадувати, і тому Кабанчику вже гикається)) Гарного вечора

не дуже розумію, до чого це і навіщо, дійсно. Може Вам і видніше як те працює і чи потрібно тому Тарасу стільки разів його згадувати, і тому Кабанчику вже гикається)) Гарного вечора
‎О, нарешті Ви висловили, що саме Вас так збентежило)) розумію Вас, але не можу обіцяти бути скромнішою, не вважаю то за чесноту)) солодких снів))

‎О, нарешті Ви висловили, що саме Вас так збентежило)) розумію Вас, але не можу обіцяти бути скромнішою, не вважаю то за чесноту)) солодких снів
Ці висновки мені нагадують анекдот типу: "Останні 15 хвилин вона думала, займатися спортом чи померти. Вона вирішила купити мереживні трусики". Десь так зараз виглядають ті висновки, ніби щось мене бентежить))) , але я навіть боюсь щось уточнювати на цю тему

Ці висновки мені нагадують анекдот типу: "Останні 15 хвилин вона думала, займатися спортом чи померти. Вона вирішила купити мереживні трусики". Десь так зараз виглядають ті висновки, ніби я про щось висловилась))) , але я навіть боюсь щось уточнювати на цю тему
Навзаєм))) жодних аргументів на питання хейту, приниження і т.п. я від Вас не почула і вирішила, якщо Ви додумуєте, то чого мені не можна))

Назад
Угорі