Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви безцінна)), вся історія в просуванні ? Так навіщо скільки хейту, хто де хоче, там і реєструється. Взагалі проблем не бачу )))Якщо Вас тригернуло згадування Кабанчика, то це ж про Ваше особисте, а не про моє)) не потрібно мені приписувати те, чого я не писала, які ще опускання і придумування недоліків, "недомайданчики"...
Ще раз наголошую, форум це платформа зовсім іншого спрямування. Звісно, що я маючи особистий досвід тут ставлюсь до нього по-особливому, Вам напевно важко зрозуміти його цінність для позичальників, не маючи подібного досвіду.
А моя симпатія до стилю ведення справ Тарасом, до його ставлення до людей, до форуму, зовсім не заважає мені відзначати здобутки і з повагою ставитися до роботи інших юристів.
Зараз навіть доведу Вам відсутність упередження до того Кабанчика))
Tarass , пішли зареєструємо Душечку і будемо поширювати інфу про тебе на Кабанчику, а то якось це негарно позбавляти людей звідти можливості з тобою попрацювати))
Я тоже скучала по тому времени)))ОффтопА вот такое могут запросто организовать. Блудник, ты просто ещё мало знаком с бабским беспределом.))))))
А одно время тут спасу от него не было))))
Так ніхто проблем не бачить)) а можете показати, де побачили хейт і просування? просувати форум на форумі, і Тараса на Кабанчику теж на форумі? Мені здається, просування працює трошки інакше)))Ви безцінна)), вся історія в просуванні ? Так навіщо скільки хейту, хто де хоче, там і реєструється. Взагалі проблем не бачу )))
не дуже розумію, до чого це і навіщо, дійсно. Може Вам і видніше як те працює і чи потрібно тому Тарасу стільки разів його згадувати, і тому Кабанчику вже гикається)) Гарного вечораЯ тоже скучала по тому времени)))
Так ніхто проблем не бачить)) а можете показати, де побачили хейт і просування? просувати форум на форумі, і Тараса на Кабанчику теж на форумі? Мені здається, просування працює трошки інакше)))
Вся історія в тому, що Ви надто емоційно і на особистий рахунок сприйняли згадування того ресурсу та звичайний гумор в розмові старих друзів, і тепер знову перекручуєте мої слова((
Нема мені чого робити, як хейтити незнайому людину, ще й в питанні, в якому по суті між нами немає протиріч. Тут аби прокинутись завтра і бажано не в крижаній квартирі, не накручуйте, будь ласка, зайвого
О, нарешті Ви висловили, що саме Вас так збентежило)) розумію Вас, але не можу обіцяти бути скромнішою, не вважаю то за чесноту)) солодких снів))не дуже розумію, до чого це і навіщо, дійсно. Може Вам і видніше як те працює і чи потрібно тому Тарасу стільки разів його згадувати, і тому Кабанчику вже гикається)) Гарного вечора
Ці висновки мені нагадують анекдот типу: "Останні 15 хвилин вона думала, займатися спортом чи померти. Вона вирішила купити мереживні трусики". Десь так зараз виглядають ті висновки, ніби щось мене бентежить))) , але я навіть боюсь щось уточнювати на цю темуО, нарешті Ви висловили, що саме Вас так збентежило)) розумію Вас, але не можу обіцяти бути скромнішою, не вважаю то за чесноту)) солодких снів
Навзаєм))) жодних аргументів на питання хейту, приниження і т.п. я від Вас не почула і вирішила, якщо Ви додумуєте, то чого мені не можна))Ці висновки мені нагадують анекдот типу: "Останні 15 хвилин вона думала, займатися спортом чи померти. Вона вирішила купити мереживні трусики". Десь так зараз виглядають ті висновки, ніби я про щось висловилась))) , але я навіть боюсь щось уточнювати на цю тему