Суд з ТОВ "Іннова Фінанс" (Фінсфера) на 61 000 грн. "Розгром" в апеляції. Стягнуто витрати на адвоката

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18752
Рішення
7
Реакції
36297
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже у березні цього року звернувся до мене клієнт на якого ТОВ "Іннова Фінанс" (Фінсфера) подали до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 61 000 грн.

1734691626342.webp

Тож, уклали ми договір та почалась моя робота.

Незважаючи на наведені мною аргументи, районний суд не захотів розбиратись у справі, і задовільнив позов ТОВ "Іннова Фінанс".

Звісно, таке рішення нас не влаштувало, тому було подано апеляційну скаргу.

Апеляційний суд, ретельніше підійшов до розгляду справи, та встановив, що ТОВ "Іннова Фінанс" не довели як укладення договору, так і нібито отримання моїм клієнтом кредитних коштів.
1734691780678.webp

Як наслідок, рішення районного суду було скасовано, та ухвалено нове, яким у задоволенні позову ТОВ "Іннова Фінанс" було відмовлено.
Та, як приємний "бонус", стягнуто з ТОВ "Іннова Фінанс" судовий збір у розмірі 3 633 грн та 10 000 грн витрат на адвоката.

Фінсвера61.webp

Вітаю клієнта з перемогою)))

Дякую за чудову роботу, перша інстанція шокувала мене тоді, коли просто забили болт на наш відзив та визнали їхні крути "докази"))

Дякую за чудову роботу, перша інстанція шокувала мене тоді, коли просто забили болт на наш відзив та визнали їхні крути "докази"))
Правильно, вместо того, чтобы ныть, что "аааааа адвокат проиграл суд первой инстанции", продолжили бороться и отстаивать свои права и интересы в апелляционном суде.
И выиграли.
Моё почтение!!

Вітаю.
А мені тільки з ними предстоїть ,але шось хвилююся ,на мене вони швидко подали. Поки тільки перша інстанція.

Tarass, доброго дня потрібна ваша допомога є рішення районного суду від 17.12 прозадоваленн частково позову на 65000 майже😭

Як саме почитати рішення апеляції виграш ? Номер справи в секреті? В реєстрі не можна почитати ?

Не цитируйте свои же сообщения
доброго вечора.
та Святошинський суд весь дуже "чудовий")))
Беззаперечно!Але на превеликий жаль і в інших регіонах країни є свої ЖУРБИ та БІДИ.
Беззаперечно!Але на превеликий жаль і в інших регіонах країни є свої ЖУРБИ та БІДИ.
Погоджуюся,що сумно.Я зараз порівнюю те що було років 15-20 і теперішній стан справ...і приходжу до не дуже втішного висновку.Занадто багато повноважень та можливостей у братії в мантіях,а ось з притягненням до відповідальності та контролем все як у кореня хрену на городі.

Останнє редагування:
Отже у березні цього року звернувся до мене клієнт на якого ТОВ "Іннова Фінанс" (Фінсфера) подали до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 61 000 грн.

Переглянути вкладення 167066

Тож, уклали ми договір та почалась моя робота.

Незважаючи на наведені мною аргументи, районний суд не захотів розбиратись у справі, і задовільнив позов ТОВ "Іннова Фінанс".

Звісно, таке рішення нас не влаштувало, тому було подано апеляційну скаргу.

Апеляційний суд, ретельніше підійшов до розгляду справи, та встановив, що ТОВ "Іннова Фінанс" не довели як укладення договору, так і нібито отримання моїм клієнтом кредитних коштів.
Переглянути вкладення 167067

Як наслідок, рішення районного суду було скасовано, та ухвалено нове, яким у задоволенні позову ТОВ "Іннова Фінанс" було відмовлено.
Та, як приємний "бонус", стягнуто з ТОВ "Іннова Фінанс" судовий збір у розмірі 3 633 грн та 10 000 грн витрат на адвоката.

Переглянути вкладення 167068

Вітаю клієнта з перемогою)))
Вітаю 🤗

Доброго дня! скажіть будь ласка в який термін компанія повертає кошти за правничу допомогу адвоката, по виконавчому листу? дякую

Доброго дня! скажіть будь ласка в який термін компанія повертає кошти за правничу допомогу адвоката, по виконавчому листу? дякую
все залежить від виконавця))))
якщо притомний, то за пару-тройку днів

Назад
Угорі