⚖️ Суд з ТОВ "ФК "ЄАПБ" на 90 000 грн. В задоволенні позову відмовлено.

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "ФК "ЄАПБ" подали до суду.
Просили ні мало ні багато, - 88 600 гривень.
1702573369194.webp

Мною було підготовлено відзив на позов, заперечення на відповідь від ТОВ "ФК "ЄАПБ". Все це відправлено до суду.

І тут, за добу до судового засідання, ми дізнаємось, що ТОВ "ФК "ЄАПБ" направили до суду клопотання про витребування доказів......... хотіли, щоб банк надав інформаці., чи отримувла моя клієнтка кошти від "кредитора".
Звісно, в терміновому режимі були підготовлені наші заперечення, які були надіслані до суду.
ЄАПБ_клопот_відмова.webp

Суд розглянув клопотання/заперечення і відмовив у задоволенні клопотання.

До речі...на моїй практиці, ТОВ "ФК "ЄАПБ", напевно, найбільший порушник процесуального законодавства щодо подання доказів до суду/направлення клопотань.
Таке творять, що аж око сіпається)))

І от настав час "Х", і суд виніс своє рішення, яким відмовив у задоволенні позову ТОВ "ФК "ЄАПБ" в повному обсязі)))
єапб_88к_відмова.webp

Мої вітання клієнтці.
Маєте не вирішені судові справи з ТОВ "ФК "ЄАПБ"?, звертайтесь по контактах у підпису. Спробую і вам допомогти отримати подібне рішення)))

До речі...на моїй практиці, ТОВ "ФК "ЄАПБ", напевно, найбільший порушник процесуального законодавства щодо подання доказів до суду/направлення клопотань.
Чомусь мені здається, що там сидить двоє-троє юристів, які тупо не встигають клепаючи нові позови..

Вітаю обох з перемогою)

А взагалі просто цікаво,судді теж по містах одні і ті самі і ці справи від мфо кожен день однотипні.Від чого залежить їх рішення,якщо все під копірку.

А взагалі просто цікаво,судді теж по містах одні і ті самі і ці справи від мфо кожен день однотипні.Від чого залежить їх рішення,якщо все під копірку.
від настрою)))
бо по іншому, я не можу пояснити як один і той же суддя, по аналогічним справам виносить абсолютно різні рішення

а ось і дочекались постанови апеляційного суду))) майже через рік)))

1737535897090.webp

Тож, як то кажуть))) це остаточне прощавай)))

Отже, звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "ФК "ЄАПБ" подали до суду.
Просили ні мало ні багато, - 88 600 гривень.
1702573369194.webp

Мною було підготовлено відзив на позов, заперечення на відповідь від ТОВ "ФК "ЄАПБ". Все це відправлено до суду.

І тут, за добу до судового засідання, ми дізнаємось, що ТОВ "ФК "ЄАПБ" направили до суду клопотання про витребування доказів......... хотіли, щоб банк надав інформаці., чи отримувла моя клієнтка кошти від "кредитора".
Звісно, в терміновому режимі були підготовлені наші заперечення, які були надіслані до суду.
ЄАПБ_клопот_відмова.webp

Суд розглянув клопотання/заперечення і відмовив у задоволенні клопотання.

І от настав час "Х", і суд виніс своє рішення, яким відмовив у задоволенні позову ТОВ "ФК "ЄАПБ" в повному обсязі)))
єапб_88к_відмова.webp

Мої вітання клієнтці.
Маєте не вирішені судові справи з ТОВ "ФК "ЄАПБ"?, звертайтесь по контактах у підпису. Спробую і вам допомогти отримати подібне рішення)))
Тарас. Это круто. Походу с вами займёмся с этими клоунами.

попробуем))) если суд тупить не будет))
А якщо умовно після програшу якийсь кредитор викупе цей договір, він же вже всеодно не може подати в суд, бо це один й той же предмет спору? (Знаю, що дехто нехтує цим законом, але все ж)

А якщо умовно після програшу якийсь кредитор викупе цей договір, він же вже всеодно не може подати в суд, бо це один й той же предмет спору? (Знаю, що дехто нехтує цим законом, але все ж)
подати в суд можн будь хто, з будь якоі підстави.
інша справа яке рішення прийме суд))

подати в суд можн будь хто, з будь якоі підстави.
інша справа яке рішення прийме суд))
Це так, але як я зрозуміла, все одно вважається, що справа вже розглядалася й це слід показати судді?

Це так, але як я зрозуміла, все одно вважається, що справа вже розглядалася й це слід показати судді?
якщо предмет спору один і той же, і вже є рішення суду, то звісно треба про це заявити в суді, при повторному позові

якщо ви визнавали договір не дійсним, то так)))
якщо хтось намагався стягнути заборгованість, то це стягнення заборгованості))
Стягнення заборгованості скоріш за все…отже, якщо хтось ще захоче стягувати гроші за цим договором, то я просто надаю минуле рішення суду)

Назад
Угорі