⚖️ Суд з ТОВ "ФК "ЄАПБ" на 46 000 грн. В задоволенні позову відмовлено

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 2K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Хотіли собі ЄАПБшик "лише" 46 000 грн, по одному кредитному договору, і відповідно подали позовну заяву...але сталося не так як гадалося))).
1697612328682.webp

Мною було направлено до суду відзив на позов, заперечення по справі.

В ході судового засідання судом було встановлено наступне:
1697612447670.webp

І, як наслідок відмовлено у задоволенні позову)))
єапб_відмов_.webp

Мої вітання клієнту)))

Хотіли собі ЄАПБшик "лише" 46 000 грн, по одному кредитному договору, і відповідно подали позовну заяву...але сталося не так як гадалося))).
1697612328682.webp

1697612447670.webp

єапб_відмов_.webp

Мої вітання клієнту)))
Ця відмова пишеться це уже в судовій ухвалі чи в ухвалі про закриття підготовчого провадження?

1697612328682.png

1697612447670.png

єапб_відмов_.jpg

Мої вітання клієнту)))

Фальстарт!
Рішення нажаль скасовано, а позов задоволено в повному обсязі.

ПОСТАНОВИЛА :

Апеляційну скаргу Товариства зобмеженою відповідальністю«Фінансова компанія«Європейська агенціяз поверненняборгів» задовольнити.

Рішення Шевченківського районного суду м.Запоріжжя від 16 жовтня 2023 року скасувати та прийняти постанову, за якою:

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості задовольнити.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» заборгованість за Кредитним договором № 773134463 від 15 грудня 2020 року в розмірі 45544 (сорок п`ять тисяч п`ятсот сорок чотири) гривні 80 копійок, з яких: заборгованість за договором - 12000 (дванадцять тисяч) гривень, заборгованість за відсотками 33544 (тридцять три тисячі п`ятсот сорок чотири) гривні 80 копійок.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» судовий збір, сплачений за подання позовної заяви та апеляційної скарги, в загальному розмірі 6710 (шість тисяч сімсот десять) гривень.

Фальстарт!
Рішення нажаль скасовано, а позов задоволено в повному обсязі.

ПОСТАНОВИЛА :

Апеляційну скаргу Товариства зобмеженою відповідальністю«Фінансова компанія«Європейська агенціяз поверненняборгів» задовольнити.

Рішення Шевченківського районного суду м.Запоріжжя від 16 жовтня 2023 року скасувати та прийняти постанову, за якою:

Позов Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості задовольнити.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» заборгованість за Кредитним договором № 773134463 від 15 грудня 2020 року в розмірі 45544 (сорок п`ять тисяч п`ятсот сорок чотири) гривні 80 копійок, з яких: заборгованість за договором - 12000 (дванадцять тисяч) гривень, заборгованість за відсотками 33544 (тридцять три тисячі п`ятсот сорок чотири) гривні 80 копійок.

Стягнути з ОСОБА_1 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Європейська агенція з повернення боргів» судовий збір, сплачений за подання позовної заяви та апеляційної скарги, в загальному розмірі 6710 (шість тисяч сімсот десять) гривень.
Підете в касацію?

Ох ты ж емое... Обидно, конечно
бывает и такое(((
не всегда апелляция судит адекватно(((

все, что нужно знать о "качестве" рассмотрения дела апелляцией
1710421438906.webp

скаржник то ЄАПБ)))))
Підете в касацію?
ні

Останнє редагування:
бывает и такое(((
не всегда апелляция судит адекватно(((

все, что нужно знать о "качестве" рассмотрения дела апелляцией
1710421438906.png

скаржник то ЄАПБ)))))

ні
А як можна визнати недійсним то, що навіть в очі не бачив, не то що не отримував навіть?

А як можна визнати недійсним то, що навіть в очі не бачив, не то що не отримував навіть?
можна було б звісно подавати зустрічний позов, і там щось якось визнавати....але не бачу в цьому сенсу.
на щастя, не всі колегії в апеляції такі "розумні"

можна було б звісно подавати зустрічний позов, і там щось якось визнавати....але не бачу в цьому сенсу.
на щастя, не всі колегії в апеляції такі "розумні"
Удачі вам, я потім почитаю рішення апеляційної інстанції, мені дуже цікаво, як вмотивували факторінг і що вони є належним кредитором (це я про ЄАПБ), як клієнта вони повідомляли? (але це вже лірика)

Без отримання листа на адресу електронної пошти та/або смс-повідомлення, без здійснення входу на сайт товариства за допомогою логіна особистого кабінету і пароля особистого кабінету кредитний договір між ТОВ «Манівео Швидка Фінансова Допомога» та відповідачем не був би укладений.
долбо*бы судьи с таким утверждением

доказування не може грунтуватись на припущеннях - а это утверждение одно сплошное предположение

долбо*бы судьи с таким утверждением

доказування не може грунтуватись на припущеннях - а это утверждение одно сплошное предположение
наши судьи это один сплошной цирк((((
такое чувство, что они ЦПК в глаза не то, что не видели....а даже не знают, о его существовании((((

наши судьи это один сплошной цирк((((
такое чувство, что они ЦПК в глаза не то, что не видели....а даже не знают, о его существовании((((
заполнить шаблон и идти бухать
вот и весь суд

заполнить шаблон и идти бухать
вот и весь суд
где то с месяц назад +-, звонит мне одна судья.
С: Добрый день. Тарас Иванович?
Я: Да
С: я судья............. прошу вас написать проэкт решения и прислать мне в вайбер. потому, что у меня нет помощников и секретаря, я все сама не успеваю.
при подготовке проэкта особое внимание уделите......
Я: ок, ваша честь. я конечного такого никогда не делал, но через 2-3 часа решение будет у вас)))
Итог: +1 решение в пользу клиента))))

но это маразм дичайший

где то с месяц назад +-, звонит мне одна судья.
С: Добрый день. Тарас Иванович?
Я: Да
С: я судья............. прошу вас написать проэкт решения и прислать мне в вайбер. потому, что у меня нет помощников и секретаря, я все сама не успеваю.
при подготовке проэкта особое внимание уделите......
Я: ок, ваша честь. я конечного такого никогда не делал, но через 2-3 часа решение будет у вас)))
Итог: +1 решение в пользу клиента))))

но это маразм дичайший
[POSTS=5000]можно понять, когда стараешься по закону, а получается вот такое. ну да поx . не проигрывать же. но ничего так не изменится. но, снова же , не мы эту дичь начали
[/POSTS]

Назад
Угорі