Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
В січні 2024 року, звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "ФК "ЄАПБ" подали до суду.
За допомогою суду ЄАПБшки хотіли стягнути 39 000 грн.

1719414312582.webp

Мною було підготовлено відзив на позов, заперечення.
Проте, районний суд, всуперечь наших заперечень, вирішив витребувати у ПриватБанку чи отримувала моя клієнтка кошти від "первісних" кредиторів.

Дочекавшись відповіді із банку ми були приємно вражені)))) оскільки банк повідомив суд, що не може надати інформацію, оскільки банком не було іметовано картку по якій суд витребовує інформацію.
приват_відповідь.webp

Виходить, що не зважаючи на порушення процесуального права, як судом так і ЄАПБ, останні перехетрили самих себе)))

Враховуючи вищевикладене, у суду не було інших варіантів, окрім як відмовити у задоволенні позову.
єапб_39.webp

Мої вітання клієнтці)))

Враховуючи вищевикладене, у суду не було інших варіантів, окрім як відмовити у задоволенні позову.
Это уже становится приятной традицией

11988477_664b938006d86a9fa066c91368dc4144_800.jpg

А якщо банки надали інформацію в суд, що дійсно кошти отримані були, то що далі?
жoпa далі))))

бо, в загальній масі, судам пофіг, що у виписці, зазвичай, не має назви відправника, не має призначення платежу.
вони бачать суму, яка передбачена договором, і роблять висновок, що кошти отримані

жoпa далі))))

бо, в загальній масі, судам пофіг, що у виписці, зазвичай, не має назви відправника, не має призначення платежу.
вони бачать суму, яка передбачена договором, і роблять висновок, що кошти отримані
банк дасть обов'язково відповідь? у Вас так гарно пощастило, що банк написав))

А завжди на суді затребують виписку з банку? Це стандартна процедура чи рандом?
різні кредитори, по різному готуються до справи.

ну..і не всі судді в нас забули, що таке процесуальне право.

загалом, тут не вгадаєш.

смотрите по своей выписке...часто в выписке просто пополнение карты стоит...никаких реквизитов, кто пополнял и зачем
Дякую! До речі, дійсно просто поповнення. Це може якось вплинути на суд? Затребували виписку з банку.

Дякую! До речі, дійсно просто поповнення. Це може якось вплинути на суд? Затребували виписку з банку.
я на 100% не знаю, но видела решения суда, что неправильно оформлены первичные документы и на этом основании отказывали в удовлетворении позова. Опять же, практики разные, я думаю, что нужно с юристом проконсультироваться.

я на 100% не знаю, но видела решения суда, что неправильно оформлены первичные документы и на этом основании отказывали в удовлетворении позова. Опять же, практики разные, я думаю, что нужно с юристом проконсультироваться.
Дякую!

Назад
Угорі