⚖️ Суд з ТОВ "ФК "ЄАПБ" на 300 000 грн. У задоволенні позову, відмовлено.

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18752
Рішення
7
Реакції
36297
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у грудні 2024 року, звернувся до мене клієнт на якого ТОВ "ФК "ЄАПБ" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути заборгованість по шісти договорах, на суму більше 300 000 грн.
1758784070341.webp

Районний суд, як водиться, не захотів розбиратись у справі, та ухвалив рішення яким задовольним позовні вимоги ТОВ "ФК "ЄАПБ", у повному обсязі.

Відповідно, мною було подано апеляційну скаргу. Вочевидь, 300 000 вигаданого боргу, то трохи забагато)))

Під час розгляду справи, апеляційним судом, було встановлено, що ТОВ "ФК "ЄАПБ" не довели, що мій клієнт отримав кредитні кошти від "первісних кредиторів", відповдіно й не має будь-яких зобов'язань і перед ТОВ "ФК "ЄАПБ".
1758784240282.webp

Як наслідок, апеляційний суд скасував рішення районного суду, та ухвалив нове, яким відмовив у задоволення позову ТОВ "ФК "ЄАПБ", у повному обсязі.
єапб300.webp

Мої вітання клієнту, з перемогою))))

Ого!!
Поздравляю. Норм так))

Krava010 , это ваше дело?

Останнє редагування:
І що, всі 6 договорів анульовано рішенням суду? З КІ вони теж будуть видалені? Чи таки щось треба буде віддавати?

І що, всі 6 договорів анульовано рішенням суду? З КІ вони теж будуть видалені? Чи таки щось треба буде віддавати?
Та не анульовано. Кі ніхто не видалить. Комусь продадуть чи будуть далі клянчити.

ні, не анульовано.
ніхто не судився щодо неукладення договору. судились щодо стягнення коштів.
відповідно, в законний спосіб, ці кашти не стягнути
щодо КІ, не думаю, що видалять.

Назад
Угорі