⚖️ Суд з ТОВ "ФК "ЄАПБ" на 101 000 грн. У задоволенні позову відмовлено

• Автор теми Автор теми Tarass
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K

Tarass

Адвокат-Душечка
Адвокат
Дописи
18565
Рішення
7
Реакції
36065
Бали
7345
Сайт
www.lawyer-ti.com
Отже, у лютому 2024 року звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "ФК "ЄАПБ" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 101 000 грн.

1718898788219.webp

Мною було підготовлено та відправлено до суду відзив на позов, в якому я спробував пояснити суду, що вимоги цих "товарищів" є необгрнутованими.

І ось, сьогодні, ми отримали рішення районного суду (поки лише вступна та резулятивна частини), яким у задоволенні позову ТОВ "ФК "ЄАПБ" відмовлено у задоволенні позову, в повному обсязі.
ЄАПБ_101.webp

Звісно, скорішь за все ЄАПБ піде до апеляції, але сподіваюсь, що й там отримаємо такий же результат.

Ну, а поки, мої вітання клієнтці з перемогою)))

О а в мене у ЄАПБ висів "кредит" 2 роки, а недавно продали кудись далі. Не знав що вони продають

Отже, у лютому 2024 року звернулась до мене клієнтка на яку ТОВ "ФК "ЄАПБ" подали до суду.
Через суд хотіли стягнути трохи більше 101 000 грн.

1718898788219.png

Мною було підготовлено та відправлено до суду відзив на позов, в якому я спробував пояснити суду, що вимоги цих "товарищів" є необгрнутованими.

І ось, сьогодні, ми отримали рішення районного суду (поки лише вступна та резулятивна частини), яким у задоволенні позову ТОВ "ФК "ЄАПБ" відмовлено у задоволенні позову, в повному обсязі.
ЄАПБ_101.jpg

Звісно, скорішь за все ЄАПБ піде до апеляції, але сподіваюсь, що й там отримаємо такий же результат.

Ну, а поки, мої вітання клієнтці з перемогою)))
Доброго дня. Виграла апеляцію в ЄАПБ-суд скасував рішення першої інстанції і відмовив в задоволенні позову. Також ЄАПБ мають повернути мені сплачений судовий збір за апеляцію. Як проходить дана процедура?

Доброго дня. Виграла апеляцію в ЄАПБ-суд скасував рішення першої інстанції і відмовив в задоволенні позову. Також ЄАПБ мають повернути мені сплачений судовий збір за апеляцію. Як проходить дана процедура?
доброго дня.
вітаю))))

отримуйте в районному суді виконавчий лист та стягуйте примусово

Назад
Угорі